Здравейте колеги,когато си взех колата,нямаше никакви ВИДИМИ проблеми,карам я вече година и малко Volkswagen Polo 1.9 SDI (97-ма година),но след време прозореца започна да се сваля без проблем,а да се вдига трудно,докато онзи ден както карах и падна-свалих кората и видях,че 2-та повдигача са счупени,отидох и ги смених след което прозореца,отново не реши да се изкачи нагоре,свалих машинката и видях,че жилото ми за нищо не става,отидох купих жило на метър и шестограми смених го и отново без успех,иначе машинката ми работи,някой би ли ми казал какво мога да направя в този случай,защото имам чувството,че пътищата на макарата са прецакани,или да даде някакъв сносен вариант,ако някой продава макара или къде мога да намеря макара,защото съм от ХАСКОВО обиколих цялата област и по нито една авто морга не намерих,друг модел мога ли да сложа и от каква кола...нещо помощ каквато и да е.
Благодаря Ви Предварително !
Г.К. :)

Polo 1.9 SDI 97 г. Обичайния проблем със ел. стъклата
- pinsi
- Автомобил: Polo 1.9D
- Двигател: AEF 99
Re: Polo 1.9 SDI 97 г. Обичайния проблем със ел. стъклата
Аз вече съм сменил 3.И на мен така ми се усукват жилата.Проблема е в едни водачи които се чупят и трябва да ги усетиш кога заминават за да смениш само тях.Вземи си нов комплект без моторчето,струва 70 лева
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”