Разхлопа се кутията-Polo 1.9D AEF 99 година
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разхлопа се кутията-Polo 1.9D AEF 99 година
Kолега извинявай,че пиша в темата ти,но и аз съм потърпевш.Вчера едвам се прибрах от Созопол до Ботевград.На светофарите в Бургас 1-ва започна да се изключва(това на отиване),обаче си викам нема да карам колата по сервизи на морето.Вчера тръгвам на обратно 1-ва същата история и на магистралата 2,3,4 изобщо не се включваха само като намаля до под 40км с много зор се включваха, а после с много зор 5-та.Като спрях пред гаража си от колата се чуваше шум все едно съм напълнил пералня с железа и ламарина и съм я пуснал.Днес сутринта я закарах на сервиз и като чета за какви пари говорим май ще се взима друга кола. 

- pinsi
- Автомобил: Polo 1.9D
- Двигател: AEF 99
Пиши като отворят кутията да видим какво е.Ама и ти ще си като мен.Дано поне са ти читави маховика и феродовия диск и да минеш само с кутия втора ръка.И при мен роболеше като пералня.Пак си имал късмет да се прибереш
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
jabeto написа:Kолега извинявай,че пиша в темата ти,но и аз съм потърпевш.Вчера едвам се прибрах от Созопол до Ботевград.На светофарите в Бургас 1-ва започна да се изключва(това на отиване),обаче си викам нема да карам колата по сервизи на морето.Вчера тръгвам на обратно 1-ва същата история и на магистралата 2,3,4 изобщо не се включваха само като намаля до под 40км с много зор се включваха, а после с много зор 5-та.Като спрях пред гаража си от колата се чуваше шум все едно съм напълнил пералня с железа и ламарина и съм я пуснал.Днес сутринта я закарах на сервиз и като чета за какви пари говорим май ще се взима друга кола.
Гаранция я е оставил без масло,като чувам симптомите!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата година ми доляха масло и то съвсем малко ,защото си имаше,а допреди 10 дни всичко си беше добре. При 16 годишна таратайка всичко е божа работа
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
От време на време трябва да се поглежда под колата няма ли някое петънце. Ако го правиш ти гарантирам, че няма да стигнеш до това положение.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
jabeto написа:Миналата година ми доляха масло и то съвсем малко ,защото си имаше,а допреди 10 дни всичко си беше добре. При 16 годишна таратайка всичко е божа работа
Проблемни са си .Това е истината .
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Приятел има същия проблем, преди година му я ремонтираха, но тия дни пак е изтропала и е започнала да вие. Дали има някъде да ги ремонтират качествено и с гаранция, защото втора ръка никъде не намираме?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”