Изчезнаха всички тоци - решено
Изчезнаха всички тоци - решено
Полото ми е 1.3, 1995г., двигател ADX. Преди около 10 дни си взех нов акумулатор и на следващият ден забелязах нещо странно - при даване на контакт тоците се загубиха за секунда (часовника се нулира, касетофона също). Това го направи още 2 пъти през следващите 2 дни. В движение не правеше никакви проблеми или при изкючен двигател, когато бях оставил касетофона да свири тока не се губеше. Предпоследният път при завъртане на ключа токът се загуби за около 5 минути, след което дойде пак от самосебе си и колата запали без проблем. Вчера я карах цял ден, но вечерта при качването ми токът беше изчезнал окончателно. Пробвах да не са лоши връзките на клемите на акумулатора, почистих ги и ги смазах - не е от това. Самият той е чисто нов и работещ. Пробвах с друг акукулатор...нищо
( В колата няма никакъв ток - нито стартера върти, нито лампичките по таблото светят, нито габарити, стопове или мигачи работят... никакъв ток... От влагата ли му стана нещо, какво ли идея си нямам. Въпросът е че в радиус от 50 км. от мен няма авто-електросервиз и май ще трябва да го дърпам.

Последна промяна от ssp на Съб 16 дек 2006 11:33, променено общо 1 път.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”