Автоматичен смукач ???
Автоматичен смукач ???
Hi на всички.Някой знае ли на колко градуса изключва автоматичния смукач на Polo 92 год? 

Всъщност това е първата ми кола.В сервиза в който я закарах преди да я купя ми казаха ,че е моно и че е с автоматичен смукач.Аз не знам че има разлика между карбуратор с автоматичен смукач и моно инжекцион.Правилно ли сам разбрал че има някакъв комп ,който решава кога да изключи автоматичния смукач и аз няма как да разбера при колко градуса става това.
SHOX написа:Всъщност това е първата ми кола.В сервиза в който я закарах преди да я купя ми казаха ,че е моно и че е с автоматичен смукач.Аз не знам че има разлика между карбуратор с автоматичен смукач и моно инжекцион.Правилно ли сам разбрал че има някакъв комп ,който решава кога да изключи автоматичния смукач и аз няма как да разбера при колко градуса става това.
1. Не ходи повече в този сервиз!
2. Разлика между карбуратор с автоматичен смукач и моно инжекцион има голяма.
3. Правилно си разбрал има комп., който обаче не решава кога да изключи автоматичния смукач, защото както вече беше споменато смукач няма никакъв, а решава кога какви обороти да ти държи колата, каква гориво-въздушна смес й е необходима и.т.н.
4. Ако потърсиш в нета инфо за мотора ти ще разбереш доста неща за него, но на мен не ми е ясно защо е от такова голямо значение за теб да знаеш точните градуси?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”