замяна на 1,4 MPI 60 hp мотор ANW с AKK или AUD
замяна на 1,4 MPI 60 hp мотор ANW с AKK или AUD
Колеги мога ли да заменя на ПОЛО 1,4 MPI 60 hp мотор ANW с AKK или AUD.По етка не виждам разлики но все си мисля че гадния немец е направил някоя магария.ЕКУ то дали ще пасне да управлява АКК или AUD мотор.питам понеже намерих едно англиско поло а мотора му пее за разлика от моя трактор и цената е супер.По добра от ремонти на моя.
Re: замяна на 1,4 MPI 60 hp мотор ANW с AKK или AUD
AUD е сполучлив, говоря от личен опит. AKK, само проблеми чета из форума за него.
за какво ли питам като надали някой има престава.Тук в тоз форум спецовете си пазят зааята, аз за това гледам в последно време хора от тук да питат за дизелите в нашия Ауди форума.Жалко!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
zezar16 написа:за какво ли питам като надали някой има престава.Тук в тоз форум спецовете си пазят зааята, аз за това гледам в последно време хора от тук да питат за дизелите в нашия Ауди форума.Жалко!
Колега позволи ми да не се съглася с теб. От няколко месеца се регистрирах и в Ауди форума и мога с ръка на сърцето да споделя че там е като една малка децка градина

ами твоя воля ти си знаеш, но за мен е непонятно на моя въпрос никакви мнения, е един колега се престраши.Ако подобен въпрос примерно за тди ААТ и АЕЛ изпраскам в ауди форума за една седмица един топ хартия щях да изпечатам от коментари и мнения,което е значително по добро от един единствен коментар.Добре че поназнайвам руски и английйски, че си открих отговора.Както и да е, баща ми си оправи полото и без смяна на мотора,късмет.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Мдаа прав си но.... с уточнението че този топ освен в тоалетната няма за какво друго да го използваш

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”