vw lupo 1.4 16V проблеми
vw lupo 1.4 16V проблеми
Здравейте колеги :) нов съм в форума и искам да споделя проблемите си с вас. Моето Лупи започна да дава много дефекти, като например гори супер много масло, имам проблем и с машинката на централното ( не мога да си отворя шофйорската врата) копчетата за ел. стъклата отказаха. На газ съм, но за съжаление пак гори 12 градско :@ и много се спъна от към вървене 75 конски сили е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw lupo 1.4 16V проблеми
здравей колега на знам къде го караш но 12 на 100 си е нормално с климатик особенно моята гори 10-12/100 газ ел стъклата просто според мен ти трябват нови просто пластините са заминали поне моите ката се оправиха за стъклата не знам
аз пък сега имам проблем с мигачите когато си искат си цъкат (без да премигат)просто релето на авариините си цъка така ще е 99 год кола
аз пък сега имам проблем с мигачите когато си искат си цъкат (без да премигат)просто релето на авариините си цъка така ще е 99 год кола
Здравейте колеги имам поло 1.4 16в 75 коня зех го от Италия с газов инжекцион имах същия проблем гореше масло покарах го около година и половина и смених сигменти гумички и биелни лагери сас шлайфане гарнитура на глава болтове на глава масло антифриз ми излезе около 700 800 лева със труда 200 лева но разход над 9 гас градско и около 8 изван града не ми е дало.Относно мигачите на другия колега като зех колата имах сащич проблем смених копчето за аварийните ватре е релето около 30тина лева беше.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз го смених копчето но не се оправи (обаче взех втора употреба)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”