Polo 1.2 HTP 2003 - След 4000 губи мощност
Polo 1.2 HTP 2003 - След 4000 губи мощност
Нов съм в клуба,купих си VW Polo 1.2 HTP 2003.Много готина количка,имам я от 2 месеца,но ми прави проблеми.Не разбирам от коли и затова реших да се обърна към по компетентните.На трета и четвърта предавка след 4000 оборота ми губи мощност.Сутрин като я запаля и минута след потеглянето го прави същия трик само че еднократно за около 10 секунди и после се оправя.Усещането е,че ти потъва педала за газта,ти натискаш повече тя намалява още повече и като върна ниска предавка се оправя.После не го прави за целият ден само,когато вдигна около 4000 оборота на 4 та предавка,както вече ви споменах.Не съм ходил на диагностика,нито на сервиз.Притеснявам се да не е нещо скъпо,пълно е с измамници.Трябва ми съвет,който може да помогне.Благодаря предварително. :)
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Re: Polo 1.2 HTP 2003 след 4000 губи мощност
Свети ли ти някоя лампа колега? ЕРС?
Тва сутринта на студен двигател е все едно някой те дърпа за фланелката, докато тичаш, моята направо спираше. Имаш ли някакви шумове по двигателя, чукане, тракане? Примери си налягането на горивото, като за начало. Чуваш ли помпата в купето?
А от какво се оправи моята, не знам, то какво ли не правих, загубих му дирите.
Успех.
Тва сутринта на студен двигател е все едно някой те дърпа за фланелката, докато тичаш, моята направо спираше. Имаш ли някакви шумове по двигателя, чукане, тракане? Примери си налягането на горивото, като за начало. Чуваш ли помпата в купето?
А от какво се оправи моята, не знам, то какво ли не правих, загубих му дирите.

Успех.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Re: Polo 1.2 HTP 2003 след 4000 губи мощност
Абе хора, какво правите с тези коли? На студен двигател дигате 4000 оборота и педала до ламарината.. 
Тия изпълнения са само при добре загрял двигател, иначе ебавате майката на двигателя!

Тия изпълнения са само при добре загрял двигател, иначе ебавате майката на двигателя!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”