Поло 92' 1.3 GT - Проблем с лампата на температурата
Поло 92' 1.3 GT - Проблем с лампата на температурата
Здравейте,имам проблем с контролна лампа на таблото.Свети лампата на температурата.Смених датчик,термостат(преди 1г.),и казанче- разширителен съд. Дайте съвет какво може да е. Има ли вероятност термостата да е отворен наполовина и да дава грешна информация. Благодаря ви
Re: Проблем с Поло 92' 1.3 GT
Само лампата ли ти свети ? Стрелката която показва температурата около 90 градуса ли е когато загрее колата ?
Тази лампа до колкото виждам черпи информация от 1 и също място както и термометъра на таблото. Тоест светва като надвишиш 100 и нещо градуса примерно. Ако не ги надвишаваш според мен проблема е в таблото. Ако можеш пробвай с друго табло.
Тази лампа до колкото виждам черпи информация от 1 и също място както и термометъра на таблото. Тоест светва като надвишиш 100 и нещо градуса примерно. Ако не ги надвишаваш според мен проблема е в таблото. Ако можеш пробвай с друго табло.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Това е лампата за ниско ниво в разширителния съд.
Термостата няма нищо общо. Кофти връзка по-скоро или заминало табло, пробвай с друго
Термостата няма нищо общо. Кофти връзка по-скоро или заминало табло, пробвай с друго
Не виждам друго освен терморезистора да е свързан. Случвало ми се е да карам без вода в разширителния съд и тази лампа не е светила.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вероятно е проблем в таблото. И при мен се получава понякога. Тая лампа трябва да светне доста над 100 градуса 

Благодаря за отзивите. Лампата свети непосредствено след палене понякога,при топъл двигател или ако е работила и след известно време я подкарам пак( няколко часа), с 2 думи произволно. Температурата си достига нормално,но и аз чух ,че имат проблем с таблата. Ако отида при майстор дали би бил отстаним проблема,как смятате.Опасно ли е ако карам така ден два. Благодаря
Стига да не прегрява колата наистина не е проблем и така да си караш. Ако вентилатора си включва и изключва значи нямаш проблеми. Иначе 1 табло е 20 лв. втора ръка.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
на това Поло индикатора за температура не е верен / ААV 1,3 Mi/ Винаги показва по-ниска температура.5 скоростното много пружи мало тражи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”