Polo 6n1 1997г. АFH Решение на проблем с нивомер на горивото

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
BGNikiPetrov
Автомобил: VW Bora
Двигател: 2.0 1J2

Polo 6n1 1997г. АFH Решение на проблем с нивомер на горивото

Мнениеот BGNikiPetrov » Сря 30 юли 2014 16:22

Пускам темата, ако може да е полезна на някой.....
Здравейте колеги, колежки - пичове и женският род на думата. От 2 месеца съм собствени на червено Поло 1.4 16v. Много луда кола, купях я без да се каня много, но много ми харесва как върви и подскача, но за това ще пиша в друга тема.... Чак сега се престраших да ви напиша....
тЪ, първият проблем, който отстраних собственоръчно ( за който прочетох доста теми тук и благодаря, че ги имаше ) е това че неработеше нивомера на бензина. Сажалявам че нямам снимки, но бях сам при отремонтирването....
Под задната дясна седалка се намира кошницата с бензиновата помпа, платката с пинове - които по принцип се износват и за това неработи цялата система, но при мен не беше тази платка а един от кабелчетата беше скъсан и се наложи да го припоя на ново и О! Чудо нивомерът проработи и показа,че съм имал половин резервоар с бензин :) блаженна и в същото време игрива усмивка се появи на лицето ми... Срещах различни причини за несработването на тази час... за това реших ако мога да съм полезен с моето решение на проблема.

Последна промяна от BGNikiPetrov на Вто 05 авг 2014 21:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Поло 1.4 16V Решение на проблем с нивомер на горивото

Мнениеот nikolai_an » Пон 04 авг 2014 21:39

:12 :12 :12 :12 :12 :12 :12 :12 :love.vw

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”