VW POLO 1.4 6Ok.c.гасне по нагорнища
VW POLO 1.4 6Ok.c.гасне по нагорнища
Здравейте,преди 2/3 дена се сдобихме с горепосоченото ПОЛО.Смненихме вс. консумативи гор.,маслен и филтър купето+масло 15W40.Проблема е че губи мощност и впоследствие гасне на завои,с голям наклон(нагорнище или надолнище).Мисля че,всичко ще е от гор.помпа,но може ли да има и още нещо?Бензин има в резервоара на около 30 процента.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 2.0 GTI 115 1994
Re: VW POLO 1.4 6Ok.c.гасне по нагорнища
Имах същия проблем на голф 3 оказа се избила бенз.помпа работеше но от горе на самото моторче на помпата беше избила и хвърляше бенз от там и не качваше достатъчно гориво до мотора и на равно работеше но в нанагорно или завой гаснеше провери си помпата 

и аз съм на същото мнение,че е помпа.интересно ми е обаче и друго.защо нямам този проблем при пълен резорвоар,а само когато е по малко от полувината?
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
И аз имам този проблем, след смяна на бензиновата помпа, новата стои малко по-високо от дъното.При малко количество бензин в резервоара /под една четвърт/ и влизане в остър завой с по-висока скорост двигателя гасне от липса на гориво.Карам си с повечко бензин в резервоара и така.
Каза ми майстора, че може да се оправи , но не мисе ходи сега.
Каза ми майстора, че може да се оправи , но не мисе ходи сега.
аха
.....значи за мене проблема ми е точно такъв.чудех се аз,защо ни е продадоха с почти пълен резервоар!!!!!просто не ми се занимаваше с тази помпа,и засега я оставам така.благодаря колеги.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Добави и година към заглавието
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”