Polo 1.3 ADX 95г. моно инжекция - прекъсва

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
meleto
Автомобил: Polo 6N2 2001
Двигател: AVY

Re: Polo 1.3 ADX 95г. моно инжекция - прекъсва

Мнениеот meleto » Вто 26 фев 2013 20:56

Имам абсолютно същия проблем и тия дни ще взема и аз да подменя капачката, препоръки от къде, каква и какви пари ще ми коства това?

Благодарности към всички включили се в темата!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 28 фев 2013 11:33

Nай-елементарно и лесно е да елиминираш влагата в капачката с 1 пръскане с ВД40 т вътре.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Чет 28 фев 2013 12:45

Което не е правилно и опроводява повърхността допълнително! Грешен съвет!
Никъде на ВД не пише че "елиминира" влагата, или че е изолационен почистващ спрей!

Там трябва да е СУХО!!!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 28 фев 2013 19:02

freestyler911 написа:Което не е правилно и опроводява повърхността допълнително! Грешен съвет!
Никъде на ВД не пише че "елиминира" влагата, или че е изолационен почистващ спрей!

Там трябва да е СУХО!!!

Пробвал ли си или само пишеш ?? Пробвал съм го многократно !!! Говоря за истинско ВД , а не менте.
Многократно съм го пробвал на бензинояд Тойо 2л Хиайс. Като влезеш в локва водата директно в капака на двигателя и облива кабели, делко . Местиш се на дясна седалка без да излзиаш оъ колата , откопчваш 2 те закопчалки, надигаш капака , пръскаш кабели ,делко , затваряш капака, местиш се обратнов ляво и бастър копче. Я че запали. В инструкциата на ВД 40 от 2001-2002 г си пишеше ,че елиминира влагата.
Изпробвано е и на Алфа 155 2лTS; Пуловер ААV

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Чет 28 фев 2013 20:27

As you wish ....

Аз казах което е правилно, пък всеки си шета на акъла.

То и аз като се напия ставам супермен, ама като изтрезнея не ми е много гот ...

:Mr Green Fun

Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Мнениеот porko » Съб 02 мар 2013 21:12

Поло AAU 1994.При мен пък е обратно.Пали супер,но като тръгна и вече на втора или трета изведнъж започва да работи като на три цилиндъра за две-три секунди и ако продължа да натискам газта се оправя.На светофара пак така на тръгване на втора или трета пак трепери и няма тяга за две-три секунди и пак се оправя до следващия път когато реши да го направи.Прави го на газ и бензин.Отварях свещите-всички са супер.Вадих кабелите от свещите един по един и ефекта е три цилиндъра.Работят всичките.Но това на място.В движение няма как да го направя.Извинявам се на колегата,че ползвам темата,но да не отварям нова...Има подобни теми,но са за дизели.Може ли някой да каже от какво може да е?

п.с. Към фриистайлър-И аз имам един приятел нисък черен и тантурест като прабългарин,но като се напие става висок,рус и със сини очи :icon_lol :beer

А.Бакалов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот А.Бакалов » Съб 02 мар 2013 21:21

И аз съм с AAU и проблема е сходен. Не карам колата да кажем 2 дена.. паля, пали... тръгвам, върви насечено, натискам педала на газта до края... в един момент тръгва, в следващия глъхнне, после пак тръгва и пак глъхне, на всички предавки го прави и това докато загрее на 70 градуса, след това проблем няма. И го прави само, когато е влажно и горе-долу топло като сега. Зимата не съм имал абсолютно никакви проблеми, лятото също.. ей сега в този преходен сезон почна да го прави и то само като не съм я карал 2-3 дена, като я карам всеки ден, няма проблем, идеи?

Rmaster
Автомобил: VW POLO 6N
Двигател: 1995 1.3

Мнениеот Rmaster » Вто 16 юни 2015 9:30

Приятели нов съм във форума и прочетох какво сте писали за прекъсването на полото аз смених дистребутурна капачка палец свещи кабели пръснах всички букси но полото отново прекъсва когато е студена

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”