Имам абсолютно същия проблем и тия дни ще взема и аз да подменя капачката, препоръки от къде, каква и какви пари ще ми коства това?
Благодарности към всички включили се в темата!
Polo 1.3 ADX 95г. моно инжекция - прекъсва
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Polo 1.3 ADX 95г. моно инжекция - прекъсва
Nай-елементарно и лесно е да елиминираш влагата в капачката с 1 пръскане с ВД40 т вътре.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Което не е правилно и опроводява повърхността допълнително! Грешен съвет!
Никъде на ВД не пише че "елиминира" влагата, или че е изолационен почистващ спрей!
Там трябва да е СУХО!!!
Никъде на ВД не пише че "елиминира" влагата, или че е изолационен почистващ спрей!
Там трябва да е СУХО!!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
freestyler911 написа:Което не е правилно и опроводява повърхността допълнително! Грешен съвет!
Там трябва да е СУХО!!!
Пробвал ли си или само пишеш ?? Пробвал съм го многократно !!! Говоря за истинско ВД , а не менте.
Многократно съм го пробвал на бензинояд Тойо 2л Хиайс. Като влезеш в локва водата директно в капака на двигателя и облива кабели, делко . Местиш се на дясна седалка без да излзиаш оъ колата , откопчваш 2 те закопчалки, надигаш капака , пръскаш кабели ,делко , затваряш капака, местиш се обратнов ляво и бастър копче. Я че запали. В инструкциата на ВД 40 от 2001-2002 г си пишеше ,че елиминира влагата.
Изпробвано е и на Алфа 155 2лTS; Пуловер ААV
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
As you wish ....
Аз казах което е правилно, пък всеки си шета на акъла.
То и аз като се напия ставам супермен, ама като изтрезнея не ми е много гот ...

Аз казах което е правилно, пък всеки си шета на акъла.
То и аз като се напия ставам супермен, ама като изтрезнея не ми е много гот ...

- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Поло AAU 1994.При мен пък е обратно.Пали супер,но като тръгна и вече на втора или трета изведнъж започва да работи като на три цилиндъра за две-три секунди и ако продължа да натискам газта се оправя.На светофара пак така на тръгване на втора или трета пак трепери и няма тяга за две-три секунди и пак се оправя до следващия път когато реши да го направи.Прави го на газ и бензин.Отварях свещите-всички са супер.Вадих кабелите от свещите един по един и ефекта е три цилиндъра.Работят всичките.Но това на място.В движение няма как да го направя.Извинявам се на колегата,че ползвам темата,но да не отварям нова...Има подобни теми,но са за дизели.Може ли някой да каже от какво може да е?
п.с. Към фриистайлър-И аз имам един приятел нисък черен и тантурест като прабългарин,но като се напие става висок,рус и със сини очи

п.с. Към фриистайлър-И аз имам един приятел нисък черен и тантурест като прабългарин,но като се напие става висок,рус и със сини очи

И аз съм с AAU и проблема е сходен. Не карам колата да кажем 2 дена.. паля, пали... тръгвам, върви насечено, натискам педала на газта до края... в един момент тръгва, в следващия глъхнне, после пак тръгва и пак глъхне, на всички предавки го прави и това докато загрее на 70 градуса, след това проблем няма. И го прави само, когато е влажно и горе-долу топло като сега. Зимата не съм имал абсолютно никакви проблеми, лятото също.. ей сега в този преходен сезон почна да го прави и то само като не съм я карал 2-3 дена, като я карам всеки ден, няма проблем, идеи?
Приятели нов съм във форума и прочетох какво сте писали за прекъсването на полото аз смених дистребутурна капачка палец свещи кабели пръснах всички букси но полото отново прекъсва когато е студена
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”