Polo 6n2 2001 - Не включва скоростите при включен двигател
Polo 6n2 2001 - Не включва скоростите при включен двигател
Здравейте имам Поло 2001 г. модел, 1 л. двигател. Днес докато карах се опитах да превключа от 5-та на 4-та скорост, но скоростната кутия нещо блокира и не можех да превключвам скоростите, спрях колата и пробвах на загасен двигател, скоростите се превключваха без проблем, но запалих ли колата не можех да включа на никоя скорост или ако вече бях включил на 1 скорост лоста оставаше на нея и не можех да изключа. В крайна сметка включих на 2-ра скорост и се добрах до вкъщи, някой да е имал подобен проблем случайно или да знае къде е проблема.
-
- Автомобил: VW POLO 1.4 1998
- Двигател: apq
Re: Polo 6n2 2001 - Не включва скоростите при включен двига
по принцип нaй-болното място нa полото е кутиятa.... 99% е товa. но съветвaм те кaто отидеш ня някой мaйстор поне дa ти е познaт че ще ти кaжaт съедител сменят го a то е от кутиятa тaкa ще ти кaжaт. aз съм си пaтил и други тук. гледaй дa ти е познaт
Това са признаци на счупен съединител.А някакви шумове докато работи на място има ли?
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Съединител според мен.Гледал съм го тоя филм вече
Благодаря за отговорите, проблемът се оказа съединителя. Днес го смениха, в момента педала не се усеща като го натискам толкова е мек, дано за в бъдеще да нямам други проблеми.
- Golf4V6
- Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
- Двигател: 3.2 BFH 2003
по вероятно е да е кутията. и аз си купих нов съединител, но като свалих кутията се оказа че стария е на 80% :)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”