Vw polo 1.4 2002 проблем
Vw polo 1.4 2002 проблем
Здравейте имам vw polo 1.4 2002 година.Преди една седмица смених реле на генератора.Преди 2 дена както си карах ми светна лампата на ABS,след това Airbag,изгуби ми се волана и угасих колата.След това не можа да запали,изобщо не въртеше.Дойдоха,дадоха ми ток и запали без проблем.Замерваха ми акумулатора и казаха,че е наред.Вчера и релето замерваха и то си зарежда нормално.Днес ми светна една лампа с волан на нея и ми се загуби хидравликата.Колата отново не иска да запали.Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо,моля да сподели.
Последна промяна от rymineca на Вто 18 авг 2015 10:31, променено общо 1 път.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Проблем
Поправи си заглавието, да е по правилата. Така имаш и по-голям шанс някой да ти пише.
Re: Vw polo 1.4 2002 проблем
rymineca написа:Здравейте имам vw polo 1.4 2002 година.Преди една седмица смених реле на генератора.Преди 2 дена както си карах ми светна лампата на ABS,след това Airbag,изгуби ми се волана и угасих колата.След това не можа да запали,изобщо не въртеше.Дойдоха,дадоха ми ток и запали без проблем.Замерваха ми акумулатора и казаха,че е наред.Вчера и релето замерваха и то си зарежда нормално.Днес ми светна една лампа с волан на нея и ми се загуби хидравликата.Колата отново не иска да запали.Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо,моля да сподели.
Закарай го на диагностика в някой сервиз да ти установят грешките и да ги отстранят, тука е хвърляне на боб, още повече, ако нямаш VCDS и кабел...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”