Здраво, колеги!
Става въпрос за Поло Седан от 2005г.
Бих искал да попитам другите, които имат такъв модел Поло и го карат от повечко време (защото моето е на 1 седмица), дали има сигнална лампа на таблото между индикатора за ниво на горивото и този за температурата (над тях), и ако има каква е тя?
Днес докато карах 2 пъти ми се стори, че светна нещо, обаче беше по светло и докато се загледам все ми се струваше, че загасва.
Бихте ли помогнали, благодаря предварително!
Въпрос относно сигнална лампа на таблото (Поло 9N)?
- Vu4eCa
- Автомобил: Passat B5 1.8T 20V
- Двигател: AEB 1998
Re: Въпрос относно сигнална лампа на таблото (Поло 9N)?
Сега съм сигурен, че има лампа, светва ми на едно и също място (като се кача на павиран път), при тресенето явно, след което ми светна и EPC, после спрях, загасих и запалих наново и никакъв проблем...
Някакви черти бяха мисля че, някой да знае за какво става въпрос?
Някакви черти бяха мисля че, някой да знае за какво става въпрос?
Ще ползвам темата да питам какво означава като ми светне EPC-то. На мен ми е светвало понякога но като "рестартирам" колата, лампичката изгася.
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Yavka написа:Ще ползвам темата да питам какво означава като ми светне EPC-то. На мен ми е светвало понякога но като "рестартирам" колата, лампичката изгася.
Electric Power Control.Мисля,че е това.Означава,че някъде има проблем и трябва да направиш диагностика.
- plamen_vv
- Автомобил: Polo 9N3
- Двигател: BBM 2008
Случайно да е тази?
- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
И аз искам да използвам темата за да питам относно лампичките по таблото.

На тази снимка ме интересува лампичката в централната зона с лампички, която е точно отляво на тази за отворена врата и над тази за маслото(демек горе в ляво на средните лампички). Моля, който знае да каже за какво е, че днеска сутринта ми светна
На тази снимка ме интересува лампичката в централната зона с лампички, която е точно отляво на тази за отворена врата и над тази за маслото(демек горе в ляво на средните лампички). Моля, който знае да каже за какво е, че днеска сутринта ми светна

- beyker_boy
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
- Контакти:
Това е за охладителната система. Ако светне, значи, че колата има вероятност да е пред прегряване, но тогава температурата на водата ти ще се покачи. А когато температурата ти е добре, може да значи, че някъде имаш загуба на охладителна течност и индикатора светва. Виж си нивото на антифриза.
- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за бързия отговор, при положение, че колата беше току що запалена- значи е нивото на антифриза, което наистина ми беше ниско като гледах преди няколко дена...
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Колега антифриза си е
Като паднат температурите и антифриза ти е малко светва лампата после гасиш колата палиш изгасва и след известно време се пуска отново. Сменяш антифриза и си 6 

- Vu4eCa
- Автомобил: Passat B5 1.8T 20V
- Двигател: AEB 1998
plamen_vv написа:Случайно да е тази?
Точно там се намира лампичката, но доколкото ми е известно това е круиз контрол, а колата не е оборудвана с такъв...Все още продължава да премигва и не мога да разбера какво е.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”