Polo 1.0 1997 г. шум в купето

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Miro_slav
Автомобил:
Двигател:

Polo 1.0 1997 г. шум в купето

Мнениеот Miro_slav » Сря 04 ное 2015 15:26

Здравейте колеги.

Карам Поло 1997 година бензин двувратка 1000 кубика и от няколко седмици се появи доста обезпокояващ шум в купето. Страх ме е да не са лагери защото звука е много подобен на разбит лагер но двама майстори вече ми казват, че не са лагерите а гумите. Смених гумите изправих джантите защото имах криви и нищо пак си боботи. Шума е тъп боботи и има вибрация в купето при усилване на скоростта се усилва и шума и вибрацията става по - силна и се учестява и съответно при намаляне намалява. Не знам дали е отпред или отзад но е непоносимо и ме е страх да карам някакви съвети и предложения какво може да причинява този шум защото ме е страх да я карам въпреки, че ми казаха че не са лагерите. Звука който издава е доста силен и не е само на завои а постоянен но на десен се усилва малко чува се едно тъпо като удряне метално но не звънливо а тъпо джантите са изправяни и четирите и пак нищо предните гуми са чисто нови задните са на един сезон. Помагайте моля.

Благодаря предваррително.

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Re: Polo 1.0 1997 г. шум в купето

Мнениеот anonimko » Пон 09 ное 2015 13:49

Залагам на лагерите лесно може да ги провериш и сам с още един човек вдигаш на крик палиш включваш 1 подаваш газ като за тръгване до към 2000 оборота изключваш от скорост и оставяш колелото да се върти свободно и слушаш за буботенето или виенето ,но укрепете колата добре да не падне от крика. Успех ако си с зимни гуми и са много твърди също може да лъже по същия начин.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”