Polo 9n3 1.4 BKY автоматик - Проблем с двигателя

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Re: Polo 9n3 1.4 BKY автоматик - Проблем с двигателя

Мнениеот polovera_9n3 » Вто 26 апр 2016 5:12

Не виждам причина да не става. Ако кода на мотора е еднакъв не би трябвало да е проблем. Чел съм тук из форума за пасати- че комютъра на колата трябва да се настрои за автоматик каквато е твоята. По-запознатите колеги да кажат. А относно двигателя - 1.4 тди се слага в поло доколкото знам от преди 2000 година. Имам приятел с поло 2001ва - мотора му е абсолютно еднакъв като моя дето е 2007ма, само кода е друг, но като го гледам е абсолютно същия и като захващане, разположение и т.н.
А 9н и 9н3 са технически един и същ автомобил с разлика във фаровете и леки разлики в интериора. Успех.

Потребителски аватар
goodlucker
Автомобил: Polo
Двигател: 1996

Мнениеот goodlucker » Вто 26 апр 2016 13:31

Благодаря за отговора. Значи действам и го вземам. Пак благодарности на теб и на всички колеги!

Потребителски аватар
goodlucker
Автомобил: Polo
Двигател: 1996

Мнениеот goodlucker » Нед 01 май 2016 19:12

Двигателя от ръчна скоростна кутия не съвпада с този от автоматик. Може ли някой да ми каже дали от Сеат ще съвпадне защото е адски трудно да намеря двигател от автоматик, но сега намерих такъв от Сеат. Някой има ли опит и може ли да пита някой който разбира от това дали от Сеат ще стане. Сеат Ибиза е 2006 година автоматик със същия код на двигателя. Разликата е само в часта на съединтеля, но нямам напредстава кой е за автомата кой е за ръчните. Toва е снимка за която се твърди, че е за автомат. Моля ако може да ми помогнете преди да са го купили, че адски трудно ги намирам. Благодаря ви

Снимка: Изображение

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”