polo 1,4,60 к.с 1997 г.пълна инжекция свети лампата на маслото и колата гасне
polo 1,4,60 к.с 1997 г.пълна инжекция свети лампата на маслото и колата гасне
Здравейте,нов съм, имам wv polo 1,4,60 к.с 1997 г.пълна инжекция. Карам го от 4 години и нямах никъкви проблеми, но от два месеца започна да ми свети лампата на маслото и колата гасне, а винаги съм си гледал пръчката за нивото. Карах го с 10 w40,но преди две седмици го смених с 15w40,смениха ми датчика, едната четка на бубината ми правеше проблем и тя,майстора я шкури и я оправи .Днес тръгнах на път и след 25 км. пак ми светна лампата на маслото и колата пак огасна,а беше под 70% температурата.За два месеца ми го е правил тоя номер 5 пъти и сега като се замисля винаги в дъждовно време. Въпроса ми е да не би да има някъв датчик или нещо друго отдолу което да се мокри и ми прави тоя проблем че ми взе здравето. Благодаря Ви предварително.
Re: polo 1,4,60 к.с 1997 г.пълна инжекция свети лампата на маслото и колата гасне
Дъжд +гаснене = напукана бобина. Мокрене на генерацията , пара и от там в бобината и колата гасне.За лампата на маслото мери налягането за да елиминираш проблем с маслена помпа или лагери.
Re: polo 1,4,60 к.с 1997 г.пълна инжекция свети лампата на маслото и колата гасне
Благодаря ти много somi, ще я закарам на майстора да прегледа отдолу бобината и всичко останало. Със здраве и пак Благодаря за информацията.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”