Поло 2ф1993 1.4 дизел- вибрации във волана...........решено
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Re: Поло 2ф1993 1.4 дизел- вибрации във волана...........решено
Може и да си прав.......но се заблудих от голямото лого на сервиз Маргел. Не съм и допускал , че монтаж на нови гуми и джанти може да е фалшив. За капак ме подхлъзнаха да сложат и азот за 8 лв........на моя курник само азота му е ексик.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Хората ти казваха да си провериш баланса... ти нови, та нови гуми... като нямат баланс, кел файда, че са нови чиче поУицай 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Гледам и не вярвам на ушите си... Гуми за баланс... Предница за ремонт...
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Като прегледах темата тази сутрин, останах със съмнението, че някой ни будалка. Има свободно време и се забавлява да гледа реакциите ни на ситуациите, които ни поднася. Чак пък толкова да прилича работата на филм с Луи дьо Фюнес...
- дърт милиционер
Ех , Плевен............де да беше будалкане.......ама не е. А това , че сюжета става за филм на Луи дьо Финес............напълно съм съгласен.Има много верни неща във вицовете за полицаи .До преди да се пенсионирам колите ми ги правеха почти без пари и не съм обръщал внимание на качеството.Всеки ти се мазни и сами се натискаха да ги ремонтират . Днес вече не е така и се сблъсках с реалността. По лошото е , че похарчих една торба с пари за да оправя здравата си кола , която потроших от много акъл. Бабата ако разбере колко съм се охарчил ............лошо ме чака. Истината е , че човек трябва да има добър майстор под ръка , и да му се доверява напълно , а аз такива майстори не познавам. И все пак съм доволен , че я оправих......защото вече се бях предал.
Мдааа, тежка е съдбата на пенсионираните от системата

- дърт милиционер
Не сме за ожалване...........Едно време се пенсионирахме след 13г. служба. На 47г. си млад пенсионер с прилична пенсия и 20 брутни заплати. Днес вече ги пенсионират след 27г. служба.......Да ти кажа честно - не съм свършил работа и за 2лв.Наистина има защо да се бунтува обществото срещу тези превилегии.......те са си останали от тоталитарно време.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами върни си 20те заплати на държавата, за да ти олекне, че през всичките тези години си живял на гърба на данъкоплатеца.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”