Поло 6kv5 проблем с мотора(масло)
Re: Поло 6kv5 проблем с мотора(масло)
Я някой спец. , може ли да се произнесе , понеже пропуснах да кажа , че бензиновата рейка е чистена както и инжекторите , идеята ми е там че май е ултразвуково и може да са зейнали язви , обаче е пробвана(уж) на машина - от там да ми пропуска в 4ти цилиндър да влиза сурово гориво , от това блъскане да се набива клапан и бензина да влиза в маслото както и да мие цилиндър. От там да се появява тоя проблем адски бързото разбиване на 4ти цилиндър както и да светва лампата на маслото защото влиза там и се губи налягане или идва в повече. Понеже работата отива на морга за инжектори с рейка и регулатор + ново масло. Идеята ми е че майстора все казва има течност но не антифриз в цилиндъра.
Re: Поло 6kv5 проблем с мотора(масло)
Работата вече е грозна , не знам карък ли съм боб ли да хвърлям на баячка ли да ходя на ходжа ли за тая кола , обаче всички се чешат гледат и викат няма бе няма как да е така , сменил съм инжекторите с тея от на голф 4 1.4 75 коня - пасват работи прекрасно , обаче на магистралата до 110 няма тракания няма чукания няма лампи масло мина ли 120 почва цъкането , от 130 нагоре почва лампа масло и чукане от буталото към цилиндъра все едно откачен бутален болт. Интересното е че изгася ли двг-я чукането спира и лампата изгасва (временно). Забелязах също че имам и проблем вече или в аксиалния лагер или в първичния вал на кутията , много слабо цъкане след натискане на съединителя изчезва. И като цяло работата отива на поне 3 флакона РиМеТ и да видим ще се оправи ли + един рестарт , а ако даде ефект ще са 3 рестарта.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”