Колеги загубихме ключа на ролото 1.4 има антена на ключалката така че явно е с имобилайзер, колко струва и къде да занеса ключалката за да направят нов ключ, и къде се намира самия имобилайзер за да го занеса за чипа, или да изключат и имобилайзера, или цял компютър с ключалка да взема?
0878423034
Поло 1.4 1994 - Загубен ключ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 1.4 1994 - Загубен ключ
Последна промяна от hooligans на Пон 16 дек 2019 9:15, променено общо 1 път.
Причина: Оправих заглавието.
Причина: Оправих заглавието.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Загубен ключ поло 1.4 1994
Ако се смени само кутията на имобилайзера и с негов ключ дали ще запали колата ?
- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
Re: Загубен ключ поло 1.4 1994
За ключ на Дачия Логан 80 лева за изработката му и купуване на подходящ чип, това беше при мен , след като загубих ключа и дистанционното за колата ми .
С втория ключ отидох при ключара , видя каква му е формата и няколко дни търси подходящия чип.
Когато го намери и ми се обади , отидох с колата , за да може да обучи чипа към имобилайзера.
Сега карам с новия ключ по негова препоръка, за да може да имам оригинален.
Дистанционно още не съм купил, чакам да ми се обадят , кога ще има доставят в магазина в който продават алармите SATURN M6.
Ключара се намира на ул Макгахан , жк Х Димитър, бл 69
Малко е вероятно и при друг ключар да намериш веднага подходящия чип, те не се презапасяват с такива, защото няма гаранция , че някой клиент ще иде , но имат някъде доставчици и от там ги купуват.
С втория ключ отидох при ключара , видя каква му е формата и няколко дни търси подходящия чип.
Когато го намери и ми се обади , отидох с колата , за да може да обучи чипа към имобилайзера.
Сега карам с новия ключ по негова препоръка, за да може да имам оригинален.
Дистанционно още не съм купил, чакам да ми се обадят , кога ще има доставят в магазина в който продават алармите SATURN M6.
Ключара се намира на ул Макгахан , жк Х Димитър, бл 69
Малко е вероятно и при друг ключар да намериш веднага подходящия чип, те не се презапасяват с такива, защото няма гаранция , че някой клиент ще иде , но имат някъде доставчици и от там ги купуват.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”