Поло 3 Вариант, 1,9 ТДИ. Има няколко проблема със светлини, на мен ми е достатъчно, ако реша този с осветлението на таблото.
Накратко:
- Карам го 8г и половина. Дойде от Италия с неработещ 1/2 лампа на регистрационния номер. Отвътре буксата е клеясала/ окислена и не съм барал. До ден днешен не работи :)
- Преди около година и половина спря да работи осветлението в багажника. Смених крушката, файда - йок. Замерих, няма ток. Заебах и си светя с фенерчето на телефона, ако се наложи :)
- Преди около 3 месеца спряха да работят халогените. И двата едновременно. Бушонът беше здрав. Изпсувах и продължих да карам.
Проблема
- От 3 седмици почна да прави номер осветлението на таблото. И не само, Нищо не свети вътре, освен касетофона. Нито конзолата с управлението на климатика, нито копчетата за прозорците, нищо. Тука вече е терсене :( Оправяше се след спиране и пускане наново на фаровете. Първите няколко пъти. Вече не се оправя. Затова първия заподозрян ми беше конзолата с врътката за фаровете. Купих същата от някаква морга (моята е топ изпълнението с халогени и реглаж на късите), резултат нулев. Никакви нагар или окисление около буксите там. Спрей за контакти също не помогна. И сега съм шах с пешката.
Ако някой има идея, бих се радвал да я чуя. Ако ли не- ще трябва да влизам в бокса. Проблемът не е толкова в парите, колкото в кибика без кола :(
Реле нещо ми се върти?