Днес я бях оставил на "маистор"уж да ми я оправи,но промяна няма никаква,само дето ми взе 30лв.но за това не ми се говори,че достатъчно съм изнервен от това.
 Днес я бях оставил на "маистор"уж да ми я оправи,но промяна няма никаква,само дето ми взе 30лв.но за това не ми се говори,че достатъчно съм изнервен от това. 

Каза,че мога да карам така засега без проблем,щял да ми се вдигне малко разхода на празен ход,но ще дойде момент в който ще се прецака съвсем и тогава,трябва да се смени 100%
  Каза,че мога да карам така засега без проблем,щял да ми се вдигне малко разхода на празен ход,но ще дойде момент в който ще се прецака съвсем и тогава,трябва да се смени 100% 
 . Ако пък е заминало си вземи 2ра употреба дросел за 100-150лв и прехвърли моторчето само. Ако отваряш обаче много внимателно да не разместиш палците на TPS-а, че не може да се оправи повече
. Ако пък е заминало си вземи 2ра употреба дросел за 100-150лв и прехвърли моторчето само. Ако отваряш обаче много внимателно да не разместиш палците на TPS-а, че не може да се оправи повече  . Дано съм бил полезен
. Дано съм бил полезен
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта