П.С. Пиша защото ппродавам едни такива дискове ( http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=53103 ) и написах в обявата че могат да се сменят а всъщност незнам дали ще има ефект от това и дали ще стане! Дано ми е била правилна интуицията!

В смисъл че ако разликата наистина е само 2мм .... няма да има никакъв проблем с напасването .... мо же би при смяна на нови накладки ще трябва да се пилнат съвсем лко за отнемане на по 1 мм за да се компенсира дебелината на диска!
 В смисъл че ако разликата наистина е само 2мм .... няма да има никакъв проблем с напасването .... мо же би при смяна на нови накладки ще трябва да се пилнат съвсем лко за отнемане на по 1 мм за да се компенсира дебелината на диска!  

Според мен тези 2мм падат само ако се бутне буталцето малко навътре! А иначе и да се отнемат по 1 мм от двете накладки също не е проблем, на обикновен шмиргел ще стане за 1 мин!
 Според мен тези 2мм падат само ако се бутне буталцето малко навътре! А иначе и да се отнемат по 1 мм от двете накладки също не е проблем, на обикновен шмиргел ще стане за 1 мин!  Добре че мойте са вентилирани ... иначе бих се замислил!:)
 Добре че мойте са вентилирани ... иначе бих се замислил!:)Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта