кажете си мнението за моя труден избор vw polo но кое?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
KOCMOC
Автомобил: VW PassaT B5 комби
Двигател:

Мнениеот KOCMOC » Пон 01 окт 2007 21:40

колега аз бих казал за реглажа на предницата в ДИАНА ;) 24-25 лева беше и там си знаят работата :) а и зимните гуми може от там ;)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пон 01 окт 2007 23:17

За дърпането-виж гумита дали са напомпани еднакво :wink: Реглажа е лесен :idea:
За джанти-в първата гъмаджииница сум сигурен че ще намериш(а иначе между "Орион" и моста на Зах.фабрика има едно ОМВ-до него има едни гумаджии(едно малко магазинче-жълто май беше)-там гаранция има джанти
За гумите-откъдето ги вземеш(Диана, Боряна)все тая-важното да са пресни-гледай DOT-a
За ключа-е скъпинко,ама кво от това....Ако се решиш да го правиш,питай дали може да ти препрограмират и твоя си-така ще знаеш че само ти имаш ключове от колата си.... :idea:

И последно-ЧЕСТИТО и безавариини

martinvera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот martinvera » Съб 06 окт 2007 15:05

днеска ходихме и на доктор за колата.
Смени маслото че беше почти на парцали. Промиха ми и джигателя с нещо. Смениха филтрите и ангренажен и пистов ремък.
Всичко 240лв с труд и всичко а и отравиха предницата 25 лв.
За сервиз доволен съм, а дали е скъпо незнам, но частите са ми намалени от познат. Труда е 100лв. По 20лв на час. Момчето е пич и си имат маи всичко като компютър и други.
Изпуска от едно място антифриз има розови следи но човека каза че повечето VW двигатели били така и да не се шашкам а да следя и ако е повече ще ми го оправи. Окачване без забележки. Съединителя е почти като нов а не както си мислехме почти изхабен. Много съм доволен и дано и да остана и за напред така от избора ни.
Поздрави и безавариино каране, с възможно наи малък разход на бензин че е 2лв./литъра.

maznia
Автомобил:
Двигател:

za saveta s kolata

Мнениеот maznia » Съб 13 окт 2007 19:07

купуваи си поло това е модерно сега 98 година 1. 4 бензин но да нее 16 винтила две врати за ко ти са 4етри само да веиат и дрункат нали ште си возиш наи ве4е твоиа гуззз може и 1000 кубика слабинки са ама нали ниама да се гонкаш по автобаните подурја скорост от 100 -120 за ко ти е пове4е да има климатик ел джам друго ко ти требва и слага6 музика за 400 лв едно сони с вход за иуесби и колони отзад -бошмен 55вата отпред суштите по 40 вата немски са имат по 4ис звук от сони и на кората отзад наиш кув бас праиат не ти требва туба си4ко 400 лв с монтаја аде бегаи и караи и си газар ве4е Ч)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”