Дали се прецаках? Става дума за спирачни дискове...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 24 ное 2007 14:07

Uneek написа:Колеги купих си вентилирани :lol: Скоро ще има тема в продава за 2 броя невентилирани дискове, като ги сменя... на ... 10 километра са :lol: Цената ще е промоционална :lol: Та такива ми ти работи с мойте дискове :twisted:
А други накладки взе ли си?
За вентилираните дискове ти трябват по-тънки накладки. За плътните дискове ти трябват по-дебели.
И в двата случая педала на спирачката няма да ти "пада" ;)

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 24 ное 2007 14:31

vasstop написа:За вентилираните дискове ти трябват по-тънки накладки. За плътните дискове ти трябват по-дебели.

е аз вече писъх в темата де : Аз съм с вентилирани дискове и накладките ми са с 12 мм феродо ,а ако не ми бяха вентилирани или ако полото ми е било произведено преди 02.96г (макар и с вентилирани дискове) накладките са с по 10 мм феродо

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Съб 24 ное 2007 16:32

vasstop написа:
Uneek написа:Колеги купих си вентилирани :lol: Скоро ще има тема в продава за 2 броя невентилирани дискове, като ги сменя... на ... 10 километра са :lol: Цената ще е промоционална :lol: Та такива ми ти работи с мойте дискове :twisted:
А други накладки взе ли си?
За вентилираните дискове ти трябват по-тънки накладки. За плътните дискове ти трябват по-дебели.
И в двата случая педала на спирачката няма да ти "пада" ;)

Да, с по-тънките съм, то в магазина имаше само от тях като пазарувах първия път :) ...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”