Здравейте, гледам че оказвате помощ на половисти в нужда в този форум и реших и аз да пиша, че се появи един...

Проблемът е следният: колата включва трудно на втора.Трябва много силно да бутна лоста наляво и след това назад, иначе скоростите хъркат много лошо, целия лост вибрира, а някой път даже и като го ръгна много здраво пак сякаш излиза и не съм включил добре на скорост и хърка, а аз в същия момент давам газ и става неприятно.....Проблемът е дразнещ защото както си потеглям и уж съм на втора и ...хърррр.Цялото ми внимание е съсредоточено в това как по-силно да "ръгна" на втора...Проблема се появи днес докато си карах, съвсем изневиделица.С останалите скорости нямам проблем.Смятам да я карам на майстор, но преди това реших да попитам дали някой от вас има идея за какво иде реч.Модела е 1,9D 1999, 6n.
ПС: Мисля че и с четвърта нещо не е наред.Когато включвам на скорост и пускам съединителя нещо пристъргва, звъка е труден за описване но наподобява скърцане на врата..горе-долу.Понякой път не се получава, но в повечето случай го чувам.
Мерси предварително за помощта.