Проблем с централното

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
bilder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с централното

Мнениеот bilder » Вто 15 яну 2008 20:46

Имам следния проблем.Помпата за централното ,която е в багажника бачка постоянно и ми изтощава акумулатора.Някой има ли идея къде е проблема.Къде се намира релето кояето я управлява и въобще има ли такова?

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с централното

Мнениеот spidergb » Вто 15 яну 2008 23:10

bilder написа:Имам следния проблем.Помпата за централното ,която е в багажника бачка постоянно и ми изтощава акумулатора.Някой има ли идея къде е проблема.Къде се намира релето кояето я управлява и въобще има ли такова?

Колега ти както си я оставил така да ти работи постоянно знаеш ли как може да овиснеш с над 180лв (в най-добрия случай). Та и аз имах същият проблем оказа се че се мокри от стопа и за тва работи постоянно. Извадия и я виж дали е мокра. Щот в моята ми се стори че видях как плува син кит :D

Потребителски аватар
pinsi
Автомобил: Polo 1.9D
Двигател: AEF 99

Мнениеот pinsi » Сря 16 яну 2008 21:14

Как тъй работи постоянно :screwy

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Сря 16 яну 2008 23:28

pinsi написа:Как тъй работи постоянно :screwy

Еми като са намокри платката работи само на затваряне или на отваряне. Има моторче което ти прави самия вакум и то работи постоянно чува се шум се едно ти работи постоянно бенз. помпа само че е малко по силен

Потребителски аватар
ninja_pz84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_pz84 » Чет 17 яну 2008 1:56

Колега не емокра според мен, имах същия проблем....И след като работеше постоянно и бяха исключили буксата.Проблема е следния,закарах да ми сложат аларма и видяха че машинката която заключва резервоара е с скъсано гумено оплътнение.и ми е свалиха като запушиха и дупката.Сега работи перфектно и после даже само си отремонтирах машинката като исползвах биберон,докато ме съветваха да си купя нова...и така.....дано сам ти помогнал,ако искаш помощ пиши ...............успех

Потребителски аватар
bilder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bilder » Съб 19 яну 2008 18:37

Колегата се оказа прав беше влязла вода през стопа и намокрила платката на машинката и от там моторчето работи постоянни-добре ,че го усетих на време :evil:
Имаше доста работа по разглабяне сушене и възстановяване на писти и дефектирали елементи, но не се стигна до ново :roll:

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Нед 20 яну 2008 19:08

bilder написа:Колегата се оказа прав беше влязла вода през стопа и намокрила платката на машинката и от там моторчето работи постоянни-добре ,че го усетих на време :evil:
Имаше доста работа по разглабяне сушене и възстановяване на писти и дефектирали елементи, но не се стигна до ново :roll:

Това че влиза вода от там си е нещо като дефект на модела при много полота го има. Аз го реших като преместих машинката в предният джоб(там кадето е мястото за аптечката) и я ових цялата в изолирбанд за по-сигорно.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Нед 20 яну 2008 19:44

Стопа си има едно гумено уплатнение което явно си е заминало. Сваляте стоповете , общо 3 гайки ги държат, хлепате със силикон уплатнението и ги монтирате отново като притягате добре гайките. Така няма да ви влиза никаква влага

craghackBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот craghackBG » Пон 21 яну 2008 13:02

spidergb написа:
bilder написа:Колегата се оказа прав беше влязла вода през стопа и намокрила платката на машинката и от там моторчето работи постоянни-добре ,че го усетих на време :evil:

Това че влиза вода от там си е нещо като дефект на модела при много полота го има. Аз го реших като преместих машинката в предният джоб(там кадето е мястото за аптечката) и я ових цялата в изолирбанд за по-сигорно.

Ха, при мен някой предишен собственик го е направил, защото дълго време се чудих каква е тази пластмасова тубичка в място, което очевидно е правено за аптечка. Добре, че един любезен съфорумец ме светна, че това е машинката за централното :D

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”