Проблем с централното
- bilder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с централното
Имам следния проблем.Помпата за централното ,която е в багажника бачка постоянно и ми изтощава акумулатора.Някой има ли идея къде е проблема.Къде се намира релето кояето я управлява и въобще има ли такова?
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с централното
bilder написа:Имам следния проблем.Помпата за централното ,която е в багажника бачка постоянно и ми изтощава акумулатора.Някой има ли идея къде е проблема.Къде се намира релето кояето я управлява и въобще има ли такова?
Колега ти както си я оставил така да ти работи постоянно знаеш ли как може да овиснеш с над 180лв (в най-добрия случай). Та и аз имах същият проблем оказа се че се мокри от стопа и за тва работи постоянно. Извадия и я виж дали е мокра. Щот в моята ми се стори че видях как плува син кит

- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не емокра според мен, имах същия проблем....И след като работеше постоянно и бяха исключили буксата.Проблема е следния,закарах да ми сложат аларма и видяха че машинката която заключва резервоара е с скъсано гумено оплътнение.и ми е свалиха като запушиха и дупката.Сега работи перфектно и после даже само си отремонтирах машинката като исползвах биберон,докато ме съветваха да си купя нова...и така.....дано сам ти помогнал,ако искаш помощ пиши ...............успех
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
bilder написа:Колегата се оказа прав беше влязла вода през стопа и намокрила платката на машинката и от там моторчето работи постоянни-добре ,че го усетих на време![]()
Имаше доста работа по разглабяне сушене и възстановяване на писти и дефектирали елементи, но не се стигна до ново
Това че влиза вода от там си е нещо като дефект на модела при много полота го има. Аз го реших като преместих машинката в предният джоб(там кадето е мястото за аптечката) и я ових цялата в изолирбанд за по-сигорно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
spidergb написа:bilder написа:Колегата се оказа прав беше влязла вода през стопа и намокрила платката на машинката и от там моторчето работи постоянни-добре ,че го усетих на време![]()
Имаше доста работа по разглабяне сушене и възстановяване на писти и дефектирали елементи, но не се стигна до ново
Това че влиза вода от там си е нещо като дефект на модела при много полота го има. Аз го реших като преместих машинката в предният джоб(там кадето е мястото за аптечката) и я ових цялата в изолирбанд за по-сигорно.
Ха, при мен някой предишен собственик го е направил, защото дълго време се чудих каква е тази пластмасова тубичка в място, което очевидно е правено за аптечка. Добре, че един любезен съфорумец ме светна, че това е машинката за централното

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”