разход
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: висок разход
veselin111 написа:......
Когато колата е студена и се кара точно по 2 км (дето се вика малко преди да загрее) този двигател харчи 14.7л/100 Тествано е

- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Еми и аз да се изкажа бе другари,12/100 в Пловдив.Карам я на 4км-след 12ч пак на 4км , аха да загрее и я гася.Другата седмица ако не ми мине котка път при Люси да и бае на карбуратора.Останете си със здраве и не се тревожете за разхода , ако не горяха , арабите какво щяха да правят трябваше и на тях да им пращаме помощи
манговците ни стигат 

- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
смених термостата, през следващата седмица ще видя дали има резултат харченето на гориво, стария термостат беше със едно счупено рамо и беше постоянно отворен, след като си го смених сам налях си антифриз и колата много бързо загря, стигна до 90градуса и не мръдна повече, термостат отвори, но перката не се вклюи-предполагам щото е студено и колата не съм я натоварвал, сега се радвам че ми загрява бързо и като видя дали има разлика в разхода ще пиша пак 

Mоето Polo 1.3 ADX 95г. също гори към 11-12/100 зимата, лятото не съм я засичал, но я настъпвам при тръгване, и аз като един колега по-горе , сутрин я паля и след 4 км. гася след работа пак и така всеки ден. Вече не засичам разхода, да не се ядосвам. Виж за извънградско съм доволен към 5- 6 /100. Газ не смятам да и слагам , то вече и няма за кога, освен ако бензина не стане 3 лв.-пази боже, защото с толкова малко каране няма смисъл от газ.
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колата я тествах и и разхода ми излиза следния:
напълних резервоара до капачката, изминах 52км извънградско със средна скорост 90км/час и 50 км градско. та равносметката е че за 102 км резервоарът ми събра точно 7.7л(пак до капачката). на мен лично ми се вижда малко много, ама се надявам лятото да падне, иначе в града с тва ужасно движение разхода ми е по висок(между 9 и 10л)
напълних резервоара до капачката, изминах 52км извънградско със средна скорост 90км/час и 50 км градско. та равносметката е че за 102 км резервоарът ми събра точно 7.7л(пак до капачката). на мен лично ми се вижда малко много, ама се надявам лятото да падне, иначе в града с тва ужасно движение разхода ми е по висок(между 9 и 10л)
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги май някой прекаляват малко или много например 4/100 разход ма незнам ... Например аз напълних вчера до горе Полото 1045HZ 1991г. ,сега се прибирам от Копривщица с отиването до там и връщането в София общо 213 км. долях да засека разход и се оказа че колата е лапнала 13,3л. за 213км ,което прави по 6,24л./100км. карах с 90км/ч .Само да допълня пътя още преди Пирдоп е в кратери все едно си на луната ужас и искаш неискаш караш с 30-60км/ч зависи от кратерите. Би трябвало да съм доволен как мислите??? Не познавах пътя за първи път карах по него.Имаше и доста завой, изкачвания и спускания???!!!
101 кончета ( една част от тях вече магаренца)... да харчи, да харчи колко да харчи.... да вози, да вози- колко да вози..., ама върви здраво... ЗДРАВО... айне гутен машинен.... мн ме радва, колкото толкова, ама е кеф... и пак ще я нахраня и ще я обгрижвам
Прекрасен афтомобил!.... малък....малък, ама автомобил

Прекрасен афтомобил!.... малък....малък, ама автомобил

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
Здравейте колеги. Полото ми е '91 1043, 45 коня, карбуратор,Разхода ми ме притеснява. Карам на бензин и градско преди 2 седмици засякох разход 12.След това ходих да ми регулират карбуратора и оборотите наистина се успокоиха (дайе леко под нормалното - малко тресе), но сега я засякох и отново разход 11,4 литра на 100км БЕНЗИН!!!
Незнам, чудя се какво става, хем се затопли
Вече мисля да сложа газена !!!

Незнам, чудя се какво става, хем се затопли

Вече мисля да сложа газена !!!

- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
Peterman написа:Здравейте колеги. Полото ми е '91 1043, 45 коня, карбуратор,Разхода ми ме притеснява. Карам на бензин и градско преди 2 седмици засякох разход 12.След това ходих да ми регулират карбуратора и оборотите наистина се успокоиха (дайе леко под нормалното - малко тресе), но сега я засякох и отново разход 11,4 литра на 100км БЕНЗИН!!!
Незнам, чудя се какво става, хем се затопли![]()
Вече мисля да сложа газена !!!![]()
Нема се плашиш моя е 10/100 зимъска у Софията.Сега малко падна на 8-9/100 но тия задръствания ме разбиват всеки ден бая време отупвам по светофари.Последния път щом се наядох в колата(а не ям по малко)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”