POLO Classic 1,4 AEX

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
jabeto
Автомобил:
Двигател:

Re: POLO Classic 1,4 AEX

Мнениеот jabeto » Вто 14 апр 2009 21:25

Колеги а тези бензинови клапани дето се поставят допълнително и вдигат налягането на горивото имали фаида.Ако някой знае да каже

Потребителски аватар
ninja_pz84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_pz84 » Вто 14 апр 2009 21:43

Caleb_meat написа:Ауе я кажи къде ти е дилара защото му се е преебала стоката. Няма стара кола има некадъре водач :screwy Ти май не живееш в България ??? Всеки шофьор който се качва в колата с идеята да си прави кефа а не да ходи да си сбира картофите от селото знае че с желание няма стара и нова кола. Как в Германия всичко важи само за тебе това са някакви мизерии. Относно новите коли нишщо неструва и една десета от цената си спрямо старите. Едно време колата е правена да е здрава а сега я правят с стереопор. Затова не ми се прави на професор и си карай " бентлито " и замлъкни

Колега подкрепям те в мнението си !И аз се дразня когато някой мисли че е по добър от всички останали.Точно затова си сме се събрали за да обсъждаме ... :да:

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Вто 14 апр 2009 22:15

Е кое не мани го тоя незнае къде се намира закакво се е регистрирал изобщо да му слушам глупостите. Не случайно е VW форум а не на кой му е крив света. Глупак ... как ме изнерви мале.

Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SANTOS 2107 » Вто 14 апр 2009 22:20

jabeto написа:Колеги а тези бензинови клапани дето се поставят допълнително и вдигат налягането на горивото имали фаида.Ако някой знае да каже

:shock :shock :shock :shock това звучи интересно :wink:
Има ли и други начини да я накараш да върви повече,освен да си смениш двигателя :?: :roll: :shock :shock :shock
(и ако може да ги обясните,както и този за клапаните,че ми е любопитно :handshake :confused :stll think: )

Последна промяна от Anbuch на Вто 14 апр 2009 23:09, променено общо 1 път.
Причина: Аз я заключих !

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”