Проблем с Polo 1043 91г. - Решен отново!
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Polo 1043 91г.
Проблема се оказа, че е във мръсен карбуратор, кофти свещи, центровка, че имаше 10 градуса отклонение?!?!?!?!? и такива работи, за радост нищо особено, в понеделник отивам да ми свали карбуратора и ще видим как ще е работат
-
coruscater
- Автомобил:
- Двигател:
и с моята машинка 91г го имам абсолютно същия проблем.Някой не знае ли да не би да е някакъв общ проблем това на тоя модел полота?...явно тоя модел колица много много не се среща и не се кара...и все пак ако някой от хората пищещи тук за този вид проблем го разреши-нека сподели как и какво и има на машинката,че така не може да се кара...
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ми не много, ама тука доста караме такива
Твойта карбуратор ли е, моно, МПИ?
Твойта карбуратор ли е, моно, МПИ?
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
eми като го оправят карбуратора или поне като го видят и почистят ще кажа, дали има резултат, пък и сега не съм я пробвал студена, но пак ще пиша дали от центровката имаше резултат
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Еми нали форума е за това да споделяме 

- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Колеги днес минах през сервиза на Форд,при майстора Бранко.Човека си разбира от работата оправи ми центровката с 5 градуса отклонение беше ,Направи и газ анализ(вакуум регулатора си работеше,карба и той е наред) и одеве я пробвах на газ направо стана изтребителче
.Верно малко повече говори ,но
няма проблеми.Само се учуди че за 5 дена са минали 5 коли Поло2 през него. Малко преди аз да отида друг колега си е взел Полото от него пак черен металик

-
freakit
- Автомобил:
- Двигател:
Abe mom4eta as do kolkoto razbrah toq maistor det ti razpravqsh mai mai e ostanal edinstveniq v pld deto se zanimava s karboratori..... as mai shte trqbva da hoda za cqlostno reciklirrane na karbyrator4eto.. ne 4e my ima neshty ama vse pak
nqkoi ot vas pravil li si e neshty po kolata da prati snimki ... sabiram ideiki.. .
Последна промяна от gr_kanev на Вто 26 юни 2012 8:54, променено общо 1 път.
Причина: К И Р И Л И Ц А ! ! !
Причина: К И Р И Л И Ц А ! ! !
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Аз имам една идея...Научи се да пишеш на български
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Ей и аз да направя нещо добро за този форум
Радвам се че съм бил полезен с нещо.Май-май Бранко е останал последен в Пловдив дето се занимава с карбуратори.
Радвам се че съм бил полезен с нещо.Май-май Бранко е останал последен в Пловдив дето се занимава с карбуратори.-
coruscater
- Автомобил:
- Двигател:
Да карбуратор е моята машинка...надявам се и аз да разбера какво ли може да и има....абе по равно направо не може да вдигне повече от 80км/ч-ужас!((( Няма ряз изобщо((
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
При Люси, ако беше в софия можеше да отидеш
Трябва да се види карба, мойта си върви до 140 без проблем по равно
Потърси карбураторджия
Трябва да се види карба, мойта си върви до 140 без проблем по равно
Потърси карбураторджия
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Ей и аз да направя нещо добро за този форумРадвам се че съм бил полезен с нещо.Май-май Бранко е останал последен в Пловдив дето се занимава с карбуратори.
Благодаря колега,поразпитах и май наистина той е единствен в Пловдив
Колата сега е пушка като карам на газ.Има много ряз като на бензин.А днес и сложих и още един амортесьор на задната врата.lrlmodo беше прав сега верно трябва да се набирам за да я затворя ,но пък сама се отваря с все багаж
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
Ето моето финално изказване!
За съжаление основния ми проблем със забиването на муцуната не се оправи, НО поне Бранко ми каза от къде е и че е почти невъзможен за оправяне. Просто дюзата, която впръсква бензин в камерата на карбуратора е малко разширена и впръсква повече бензин отколкото трябва и така колата се задавя. Проблема го прави само на студно и все си мисля, че с това мога да живея. Иначе колата излетя! Буквално аз взех да се радвам толкова на това как върви, че даже малко прекалявам в града. Чак ми е малко чудно какъв ряз има тази кола сега! Другото, че за 60те километра които съм навъртял в града стрелкичката на бензина почти не е мръднала! Това се надявам да не е проблем в нея де
Като цяло съм много доволен от майстора, препоръчвам го на всички хора с карбуратори, просто майстора не се занимава с други коли! Поне пред мен върна една е46ца, и едно рено, защото както той каза просто там няма представа кое как седи! Това много малко майстори го правят, защото нали всеки е майстор по всичко и трябва да може да вземе на всеки парите. Другото, че взима наистина много човешки! На фона на 40те лева които дадох на един пич във Варна само да ми вдигне капака и да врътне 2 болтчета, Бранко ми взе 45 лева за диагностика, центровка, сваляне и почистване на карбуратора. Никак не е зле
За съжаление основния ми проблем със забиването на муцуната не се оправи, НО поне Бранко ми каза от къде е и че е почти невъзможен за оправяне. Просто дюзата, която впръсква бензин в камерата на карбуратора е малко разширена и впръсква повече бензин отколкото трябва и така колата се задавя. Проблема го прави само на студно и все си мисля, че с това мога да живея. Иначе колата излетя! Буквално аз взех да се радвам толкова на това как върви, че даже малко прекалявам в града. Чак ми е малко чудно какъв ряз има тази кола сега! Другото, че за 60те километра които съм навъртял в града стрелкичката на бензина почти не е мръднала! Това се надявам да не е проблем в нея де
Като цяло съм много доволен от майстора, препоръчвам го на всички хора с карбуратори, просто майстора не се занимава с други коли! Поне пред мен върна една е46ца, и едно рено, защото както той каза просто там няма представа кое как седи! Това много малко майстори го правят, защото нали всеки е майстор по всичко и трябва да може да вземе на всеки парите. Другото, че взима наистина много човешки! На фона на 40те лева които дадох на един пич във Варна само да ми вдигне капака и да врътне 2 болтчета, Бранко ми взе 45 лева за диагностика, центровка, сваляне и почистване на карбуратора. Никак не е зле
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
ZEDYCUS написа:Колеги днес минах през сервиза на Форд,при майстора Бранко.Човека си разбира от работата оправи ми центровката с 5 градуса отклонение беше ,Направи и газ анализ(вакуум регулатора си работеше,карба и той е наред) и одеве я пробвах на газ направо стана изтребителче.Верно малко повече говори ,но
няма проблеми.Само се учуди че за 5 дена са минали 5 коли Поло2 през него. Малко преди аз да отида друг колега си е взел Полото от него пак черен металик
![]()
Аз съм, аз съм!!!
- grinddisko
- Автомобил:
- Двигател:
Вижте променената част на първия пост 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”