Polo 6n - Не ми се прибират коланите
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Не ми се прибират коланите
това с пиропатроните е само при колите с еърбег , поне аз така го тълкувам, едва ли и голф 2 има пиропатрони....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Привет колеги.Явно това е слабо място на тези автомобили.В момента карам Ибиза 97 с въздушни възглавници и при покупката не обърнах внимание , че коланите са отпуснати.След това ми направи впечетление , че има следи от лек удар , което явно е причината за активирането на пиропатрона.Колегата el_alex може ли да даде малко по-подробна информация за тази манипулация по оправянето.Ако има снимки ще съм безкраино благодарен!Поздрави на всички.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Темата е за амортизирани колани, които се прибират бавно. Ако има пиропатрони и те са изгърмяли. Коланите не могат да се използват повече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Привет на всички:)Отнсно белезите по кората на врата са от закопчалката на колана!Някой който го мързи да си прибира колана, тръшка вратата и се получават тези белези по кората
Моята кола е в същото състояние, и преди е била карана от жена:)Самите механизми са амортизирани, за това не се пребират коланите:)

Re: Polo 6n - Не ми се прибират коланите
Някой да се е справил с този проблем през последните години.
Примерно с смяна от друг модел кола или ?????
Примерно с смяна от друг модел кола или ?????
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Re: Polo 6n - Не ми се прибират коланите
И на мен колана на пасажера е увиснал изцяло и въобще не може да се прибере, като го дърпам усещам, че нещо се е разкачило или може би е счупено. Трябва да го правя и някой ако има снимки моля да ги качи.
Мисля, че се маха пластмасата на гредата с дърпане и след това се ремонтира или сменя машинката, която е в дъното на гредата.
Мисля, че се маха пластмасата на гредата с дърпане и след това се ремонтира или сменя машинката, която е в дъното на гредата.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”