Има ли във форума и други с Polo 1.9 D '96 г.
Re: Компресия,свещи и клапан-трудно палене
hadves написа:Мерих компресията днес.29,30,28 и 31 кг/см2.
Според руския сайт- нов двигател тип AEF - 34 кг/см2,пределно 26 кг/см2,максимална разлика м/у цилиндрите 5 кг/см2 т.е влизам в нормите.
Разпръсквачи работили не повече от 10 хиляди км.- почти нови.тест налягане 135 кг/см2
При свалени дюзи и подаден подгрев се вижда през отвора че свещ цилиндър номер 2 не работи(заминала е).......
Извинявай колега,къде направи всичко това и срещу какви пари?
- hadves
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В един частен сервиз.Човека разбира.Без да ти свършат работа не те пускат да си ходиш.Струва ми 40 лв.
За разлика от Супер дизел на околовръсното,където ми взеха 30 лева само за смяна на горивен филтър,тия там са гола вода.Само фирмата им голяма.Викат ми компресията ти е зле,без да имат уред за мерене на компресия.Големиии специалисти.
Ако искаш да те свържа с тези от сервиза пиши на Л.С и ще действаме по въпроса.
За разлика от Супер дизел на околовръсното,където ми взеха 30 лева само за смяна на горивен филтър,тия там са гола вода.Само фирмата им голяма.Викат ми компресията ти е зле,без да имат уред за мерене на компресия.Големиии специалисти.
Ако искаш да те свържа с тези от сервиза пиши на Л.С и ще действаме по въпроса.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
момчета, ще ви кажа какво мисля.
тази тема е адски общо звучаща а в нея се разглеждат много конкретни но различни проблеми. на един колега колата не пали на друг има други проблеми...
идеята на GAD е да си споделяте проблемите покрай точно тоя вид поло, но ако всичко остане в една тема как според вас един новодошъл би изкопал и отсял необходимото му инфо? нали затова постоянно ревеме да си оправяте заглавията и съдържанието на темите. нали затова триеме и чистиме и заключваме непрекъснато модовете. основната цел е да има по прегледна база данни за различни проблеми с адекватни решения които да се намират лесно и да се асимилират лесно дори от лаици.
така че смятам поради тези причини да заключа тази тема!
ако някой иска да обсъждаме допълнително-нека го пренесем на лични.
благодаря за разбирането.
тази тема е адски общо звучаща а в нея се разглеждат много конкретни но различни проблеми. на един колега колата не пали на друг има други проблеми...
идеята на GAD е да си споделяте проблемите покрай точно тоя вид поло, но ако всичко остане в една тема как според вас един новодошъл би изкопал и отсял необходимото му инфо? нали затова постоянно ревеме да си оправяте заглавията и съдържанието на темите. нали затова триеме и чистиме и заключваме непрекъснато модовете. основната цел е да има по прегледна база данни за различни проблеми с адекватни решения които да се намират лесно и да се асимилират лесно дори от лаици.
така че смятам поради тези причини да заключа тази тема!
ако някой иска да обсъждаме допълнително-нека го пренесем на лични.
благодаря за разбирането.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”