кълбета дим излизат от парното !!!!!
-
hipokrat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кълбета дим излизат от парното !!!!!
няма как да го отместиш или нещо си по тарикатско
сваля се всичко кво виждаш пред теб като седнеш в колата. виж тая тема дето Anbuch е дал, въпреки че е за пасат върши работа, нещата изглеждат по същия начин. Следвай последователността както е в темата, то не че имаш избор и действай, има малки разлики но ще се справиш, само да те предупредя че има 3 шпилки не 2 както е обяснено в тая тема на които се държи цялаат кутия с вентилаторчето и там радиаторче. за 3-тата шпилк аняма как да стане да я развиеш без да легнеш под колата, под тея меките кори за двигателя се пада, ще я намериш. после като ги развиеш ше можеш да свалиш сичко да го почистиш и да уплатниш наново че те старите дунапренени уплатнения изгарят. тва е в общи линии бавно става, бая заигравка е но няма как да не успееш, айде успех ако има нещо дето те мъчи питай.
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
@hipokrat вече се преборих със смяната
Миналата събота почти целия ден ми отне, до обяд разглабяне, следобяд събиране. При мен бяха две шпилки на кутията на радиаторчето, но едното е достъпно само от долу. Другата подробност е, че съм с климатик и кутията за радиаторчето на климатика е хваната за тази на радиаторчето на парното с едни скобички и бая зор видях докато ги сваля тези от задната страна. Аз направих грешка, че не свалих жилата от кутията за да я измия хубаво и през седмицата като пусна парно и мерише гадно от антифриза, ама вече се по отмериса.
-
hipokrat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
честито, бързо си се справил , аз повече време се мотах
иначе за миризмата като загрее хубаво колата пускай от време на време да издухва мизерията и ше се отмерише, аз въпреки че старателно чистих въздуховодите и кутията пак имаше неприятна миризма около седмица, айде и дано никога повече не ти се налага да го прайш тва 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”