Уф! Аз ако имах избор с удоволствие бих си взел такива, обаче утре съм на излет и искам да имам музика! Май ще взема SONY от НДК... Поне са двулентови и звука им ще е много по-добър от еднолентовите...
Иска ми се да са хубави, защото отзад я сложа я не... Може само с предните да си остана...
Не ми е работа, ама много се набиваш с това Сони вярвай ми. За тези пари + 13лв. взимаш колонки от Боби и един Чифт пищялки на Херц с кондензатори и звука ще бъде коренно различен от двулентки на Сони. Не знам ти си знаеш. Освен това колонките на Полото не е нужно да ги хващаш с рапидки защото решетката отгоре ги фиксира и нямат мърдане( мойте са така)
...като заговорихме за звук в колата или иначе казано - максимален ефект с минимални средства искам да ви споделя един незавършен още проект за бас-туба с 8" говорител, разбира се снимките са суров материал - нещото ще бъде съвсем истинско с мекичко тапицирано и с решетка пред говорителя уплътнено със силикон и т.н., но мога да споделя че с един приятел си ги правиме тези и трябва да ви кажа че само за тест закачих тая туба със стар избушен говорител и то само на единия канал на касетофона - без усилвател, без нищо ей така и баса си беше направо повече от приличен като се затвори комбито. Ще го пусна и в готов вид да го видите и да го чуете на някоя сбирка - ако някой има желание за такова - излиза тънко