проблем с abs на поло
-
hubgobllin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с abs на поло
и аз го имам същия проблем.. май е от датчиците, защото като го взех ги чистих и известно време не светеше
- ilia99
- Автомобил: polo 6n 1995
- Двигател: 1.6 AEA
здр колеги , моя проблем с абс-а се реши за сега , в неделя реших да подам ток директно на помпата и разбрах че работи , на диагностиката ми казаха че иска нова
, бях откачил лампичката да не ме дразни и днес както си карам натискам спирачките и бравос взе да рита
, закачих си лампичката и всичко си е наред за сега , а повече от половин година не работеше , така че с едно подаване на ток директно си реших проблема за сега , да но да е за дълго .Благодаря на Gecatawe за инфото което ми даде 
, бях откачил лампичката да не ме дразни и днес както си карам натискам спирачките и бравос взе да рита
, закачих си лампичката и всичко си е наред за сега , а повече от половин година не работеше , така че с едно подаване на ток директно си реших проблема за сега , да но да е за дълго .Благодаря на Gecatawe за инфото което ми даде 
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ilia99 написа:здр колеги , моя проблем с абс-а се реши за сега , в неделя реших да подам ток директно на помпата и разбрах че работи , на диагностиката ми казаха че иска нова, бях откачил лампичката да не ме дразни и днес както си карам натискам спирачките и бравос взе да рита
Не е от подаването на ТОК ... 100% ... Не му се доверявай прекалено много ... ще спре в един момент! Бъди сигурен! ДАно не е в кофти ситуация! Просто имай едно на ум!

- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам че е била хлабава буксата и не е правила контакт добре, и след като си откачил и закачил се е оправило ама пак може да се преебе оправи буксата по някакъв начин и имай едно на ум. Успех 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”