полото "изтива" само?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: полото "изтива" само?
докато стигне 90 стрелката, големия радиатор не трябва грам да загрява нито в горната част нито в долната. тогава термостата е ок, ако дори мъничко притопля , заминал е ... пропуска... Но при продължителна работа се стопля и големия радиатор...
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
аз карам голф с АЕЕ мотор,това ми е четвърта кола /предишните бяха други марки /когато се е налагало съм сменял термостат само с Wahler и досега няма проблеми
-
- Автомобил:
- Двигател:
с това захладняване,трудно правеше и 70 градуса и не издаржах и го смених.прочетох доста за валер и баер ли беше беар ли беше и все някои не е доволен от някоя от 2 марки(тоест е попаднал на менте).
и реших да си сложа стария ми оригинален термостат.
както съм написал по горе,сменях го лятото и то защото трабата се беше спукала и се наложи да взимам нова,но се оказа,че я продавали комплект с датчиците и термостата и си викам"новото си е ново"
да ама не,явно е бил менте тоя термостат.
както и да е,днес го смених и колата заспа.напрао си се залепи за 90градуса и 30 мин каране,не мръдна.
напраи ми впечатление,че ауспоха пуши много повече от преди.да не съм напраил някоя беля???
аз си го обяснявам,че може би няколкото месеца каране на неподходяш работен режим,може да е довело до мръсотия,нагар и тн и сега да го изхвърля???
чува се някакво съскане от към казанчето,предполагам се обезвъздушава?
притеснява ме само пушилката от ауспоха,дали не съм напраил некои гаф???
и реших да си сложа стария ми оригинален термостат.
както съм написал по горе,сменях го лятото и то защото трабата се беше спукала и се наложи да взимам нова,но се оказа,че я продавали комплект с датчиците и термостата и си викам"новото си е ново"
да ама не,явно е бил менте тоя термостат.
както и да е,днес го смених и колата заспа.напрао си се залепи за 90градуса и 30 мин каране,не мръдна.
напраи ми впечатление,че ауспоха пуши много повече от преди.да не съм напраил някоя беля???
аз си го обяснявам,че може би няколкото месеца каране на неподходяш работен режим,може да е довело до мръсотия,нагар и тн и сега да го изхвърля???
чува се някакво съскане от към казанчето,предполагам се обезвъздушава?
притеснява ме само пушилката от ауспоха,дали не съм напраил некои гаф???
- eradev
- Автомобил: HR-V
- Двигател: D16W1
още един глас от мен за wahler. преди 5 години като си взех полото го смених и до сега никакви оплаквания.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”