Карба при мен си е менюал аджъстмент

Може би има някакъв ефект при -15гр ма здраве да е, ще го преживея
lrlmodo написа:За мене няма никаквъ смисъл от тая тръба, ако ще Анщайн да дое да ми докаже![]()
Карба при мен си е менюал аджъстмент
Може би има някакъв ефект при -15гр ма здраве да е, ще го преживея
lrlmodo написа:Бе и мойта е с атомат клапа, ама топлия въздух - по-добре без него.
Имах предвид че сместа при мене си я правя аз с двете отверки.
stelio_009 написа:Здравеите, на снимката е посочено което съм махнал, според вас за зимата не е ли по добре тъй?
http://store.picbg.net/pubpic/9A/07/da0 ... 4c9a07.jpg
Понеже карам до работа (5км.) и след работа, обратно.
stelio_009 написа:Е не го махнах само е тъй щото ми хрумна ами липсваше един болт (не беше укрепено както се полага) и просто реших да питам тва е
freestyler911 написа:stelio_009 написа:Е не го махнах само е тъй щото ми хрумна ами липсваше един болт (не беше укрепено както се полага) и просто реших да питам тва е
"окрепи" го , както трябва да е , и си карай колата!
freestyler911 написа:ще намериш под вола теле, само продължавай да махаш разни неща под капака....
Щом е сложено , значи там му е мястото. Ако ще и двигателя да махнеш , колата няма да ти харчи по малко. Колкото са сметнали хората толкова, пък и с нашите бензини....
Добре махаш тръбата, без да разсъждаваш, ми то си има клапа там, когато си иска си взима топъл въздух от колектора, когато не иска не взима , има си клапа там, не усещаш че му бъркаш сместа така, той иска студен въздух (повече кислород) ти не му даваш ...
Темата по демонтажа на разни части от двигателя с цел "улекотяване" или "да стане икономична"![]()
направо недоумявам, последните няколко теми във раздел поло са потресаващи ....
ivan212 написа:Благодаря за разяснението. ще се разтърся из моргите за тая пластмаса да я сложа на мястото й
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 125 госта