The_Machine написа:Трябва ти дълго рамо и як шестограм, хубаво фрезован, за да не прецакаш пробката... в краен случай и ако има място - със секача в крайчеца и чука... после пробка от някоя морга...
а, и може да заповядате при мен в магазина, да ми покажете какво означава добре фрезован шестограм, и да ми обясните кой е по добре фрезован шестограм, на гедоре,на тона, на проксън , на нарекс и най важното ЗАЩО?
иначе , шестограма е важно да е истински , не е взжно дали е добре фрезован или не , или лят или незнам какво. Важно е да не се замаже или да не се изкриви, което няма нищо общо с това как аджеба е фрезован, а именно зависи от типа на материала, структурата на кристалната решетка, както и от вида термична обработка , в случая циментация... ! (п.п. аз фрезован не съм почти виждал, всички са екструдирани или ковани ... но може и да не съм прав
а идеята със секача просто е
Просто , кратичко разсъждение. Набиваш секача -> разширяваш резбата която е в кожуха на картера който си е алуминиев --> постоянен теч от мястото на което си набил секача....
моите варианти са 2 , и то абсолютно безболезнени.
1. шестограм -> капка телоподаващо на 2 ръба -> отвиваш с песен!
2. шпилковадач (7 лева комплект) ->дрелка, бургия 8, лек пробив на 5-6мм дълбочина, може и докрай, масло няма да потече--> вади се пробката и се слага НОВА , на смешна цена... или в краен случай от морга ...