Помощ за фарове и крушки
- achopopov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за фарове и крушки
Следствие на немалък житейски опит и несполуки съм се убедил лично,че по-евтиното винаги излиза по-скъпо.Всмисъл,спомена се в темата,че може да се намери и би-ксенон за 150лв. , с 1 година гаранция...Не казвам,че луксима са най-добрите или 2 години е най-дългата гаранция,далеч съм от тази мисъл,но за нашите финансови възможности и стандарти е задоволително.Както и да е,мисълта ми беше,че сега ще спестищ 100тина лева,но след време така или иначе ще ги дадеш за крушки или не дай боже нещо по-сложно по системата(не е само да свържеш 2 кабела и да смениш крушките във фарченцата.А и гаранцията е наполовина
Аз дадох 270лв с поставянето(50лв)-2 годинки.А тези от 150лв ще ти излязат точно 200лв,но...Естествено,всичко опира до финансови възможности.Моя съвет колега е,ако ги имаш - дай ги!Няма да съжаляваш:)А пък относно фаровете,ще ти напиша на лично откъде можеш да си вземеш кристални.Ще ти дам един свеж пример.Един колега от университета си взе лупи за а3-ката за 350лв. и сега като я мие на автомивка става конденз във фаровете.Моите струват 250лв и няма конденз.Работата е малко относителна.

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Ти какво си мислиш, че като си дал 270 лева за ксенон и ще е вечен така ли ? Аз вече съм инсталирал 15 комплекта от този за 150 лева с година гаранция, и няма никакви оплаквания, без премигвания гаснене и т.н. 

- achopopov
- Автомобил:
- Двигател:
Е добре,защо единия е с 1 година,а другия с 2 гаранция?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Политика на фирмата 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”