plam_76 написа:Благодаря за отговорите. Явно всички ме надъхват с "малка ти е колата, малко ще гори" и аз ... повярвах.
Няма нищо да сменям.
Твоята малка кола си гори нормално, просто на колегите по големите коли им горят повече!
plam_76 написа:Благодаря за отговорите. Явно всички ме надъхват с "малка ти е колата, малко ще гори" и аз ... повярвах.
Няма нищо да сменям.
rizovski написа:1.2TDI автомат и мога да ви кажа, че разход 5 съм виждал само зимата.
Колата се кара предимно в София и ми дава разход около 4 през другите три
сезона. Извън града разхода е под 4л/100км.
Koksan написа:rizovski написа:1.2TDI автомат и мога да ви кажа, че разход 5 съм виждал само зимата.
Ти си дизел, той бензин .... Ти си с 3 цилиндъра, той с 4 .... ти си с турбо, той е без .... какво е общото?
rizovski написа:1.2TDI автомат и мога да ви кажа, че разход 5 съм виждал само зимата.
KirilGeorgiev написа:Как ще е нормално 9-10л.Пасат В-3 харчи толкова при положение че ако е комби можеш да го ползваш като гараж за Лупото.
, и ние сме шофьори, виждам как се карат такива коли извън града - нека да не се подценяваме ...elena ilieva написа:KirilGeorgiev написа:Как ще е нормално 9-10л.Пасат В-3 харчи толкова при положение че ако е комби можеш да го ползваш като гараж за Лупото.
Пасата може да харчо толкова извън градско. И аз съм на мнение, че ти е нормален разхода. Карал съм Фиат Уно 1.4 и ми даваше приблизително 8-9 градско и 7 извън градско. И да ме извиняват колегите с малките градски кенефи (и аз имам такъв) дето ми пишат за едни скорости от 130 - 140 км/ч
, и ние сме шофьори, виждам как се карат такива коли извън града - нека да не се подценяваме ...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта