Здравейте малко съвети за обявите

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
BLADE8209
Автомобил: Polo 6N2 2001
Двигател: AMF + remap

Re: Здравейте малко съвети за обявите

Мнениеот BLADE8209 » Пет 13 май 2011 23:27

H2O написа:Така като гледам работата ще е"каквото стане"или от сорта"жена,кола и прасе каквото излезе"

:) :) :)

Както вече нахвърях на момчето в няколко лични за Мен лично по голям мотор и то бензин. Младо момче след няколко хиляди КМ ще иска повече мощ (неизбежно) и тогава какво пак нова кола :) всички знаем за скоростите на POLO и колко е скъпа поддръжката на 1.4 16V ориентирал се е към 101hp Тогава остава 1.6i и 1.6 16V Дизела не му трябва имам го в гаража сега го кара бащами. Железен двигател ама заради тия 60hp почти не съм пускал климатика освен ако не му хареса поло вариант 1.9TDI 110hp.

nikolaitabakow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolaitabakow » Нед 15 май 2011 10:54

Защо не смъкне малко годините,и да си вземе 1.6 аеа с клима.Извънградско е икономична,и не те е страх да изпреварваш :D ,достатъчно прост и здрав двигател,като харч е като 1.4 60 коня,климатика не товари толкова много колата,а и ако му е скъпо да кара на бензин-една обикновенна газова за 450 500 лева и си има икономична,здрава и що годе с добри динамични качества...Много от колегите го псуват тоя двигател,ама кат чели не са имали такова нещо в гаража,та да дават обективни мнения!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 15 май 2011 11:15

Ако е вярно това, че SDI моторите не са с демпферен маховик аз лично бих заложил на такъв. Малките мотори, които се вграждат в модела Поло хечбек на мен лично не ми изглеждат апетитно. Виж при комби и класик версията нещата седят по малко по-друг начин. Комбито има ТДИ мотор, който сякаш е много приличен избор като за това купе. При бензиновите има модели с пластмасови колектори, което не е оферта за обикновено АГУ и там ако трябва да платиш ГИ, колата малко става златна (да дадеш 1000 лева, на фона на пазарна цена 3000 лева), но това си е лично мое мнение :Mr Green Fun

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”