Проблем с форсирането на студен двигател - временно решен

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 27 сеп 2006 14:59

Не бързай да се радваваш :( .Компа е натрупал грешки защото най-вроятно някой датчик като ламбдасондата ,датчика на Хол и т.н. нещо не е наред. Ако трупа често грешки (като е натрупал) отиваш на диагностика и им казваш ,че трупа грешки и да я вържат на компа си да се види къде е грешката. Ако пък ти се налага да я чистиш веднъж на 1-2 масеца карай си я и да тие жива и здрава :wink:

Потребителски аватар
d3f
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот d3f » Сря 27 сеп 2006 15:08

Е да, предполагам, че някой датчик не е наред и ще трябва и друг вид намеса, но за сега просто няма време да се занимавам.

Другото, което сега си мисля, да не е от кабела, който незнам къде трябва да се пъхне. Ако имам възможност ще го снимам, той идва от един сноп точно под дистрибутърната капачка и отива под въздушния филтър, според мен нещо е забравен...

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 27 сеп 2006 15:41

А щах да забравя... на моят компютър му тряват поне 20 минути да стои с откачен + за да изчисти грешката. Имаха хора които твърдят ,че 5 минути му стигат ама изглежда си зависи от компа.

Ти за кабел ли говориш или за маркучленце дето е за вакум. Ако е маркучленце трябва да разглобиш капака на въздушният филтър да се види. Закача се там от долу до другото такова. Така е направено сигурно за да ни е гадно.... :lol:

Потребителски аватар
d3f
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот d3f » Сря 27 сеп 2006 17:47

Ами маркучето за вакума се беше откачило и аз го закачих, ама когато свалих целия филтър, там сичките пласмаси, от долу висеше един кабел с букса накрая, двоен и идваше от един сноп под дистрибутурната капачка.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”