изпуснат инструнмент във въздуховода

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
vwpolo99
Автомобил:
Двигател:

Re: изпуснат инструнмент във въздуховода

Мнениеот vwpolo99 » Пет 24 юни 2011 22:53

freestyler911 написа:Купуваш един неодимов магнит със О-форма, връзваш с рибарска корда и пускаш в същата дупка.... и пробваш... докато го хване.

Ако не успееш аз бих отворил откъм вентилатора. Там е не много работа и става лесно.
Пробваш от там как е.

Ако не знаеш от де да си найдеш магнит , пиши ми на лични да ти дам координати, да не правя реклама тука.

колега,аз точно с такъв магнит с О-форма пробвах,но безуспешно.поне половин метър надолу влезна и нищо не закачи.а за вентилатора той откъм предния капак ли се демонтира или откъм жабката,защото като чистих филтъра на купето видях че има достъп ама не знам от там ли се сваля? :?

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пет 24 юни 2011 23:05

Откъм жабката се сваля.

Ако си пробвал с неодимов магнит , не с такъв от говорител, не виждам как не си го извлачил....

С неодимов магнит вадихме парчета от строшена глава на сонда , която се беше счупила в сондаж, дълбок 36 метра... а един шестограм... просто не виждам как няма да излезе...

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Вто 28 юни 2011 20:21

не се занимавай,ще слезе на най-ниската точка която не е клапа или вентилатора това е най-много няма какво да стане забрави че е там и си ти

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”