Проблем със жило на съединителя - РЕШЕНО!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Andro_098
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andro_098 » Вто 07 ное 2006 19:24

еми по скоро за яко припукване на педала ( просто се предава на педала) незнам отвътре какво представява, но ако има въбни колелета гаранция се е счупило някое зъбче. За такова припукване ти говоря. :cry:

venko74
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот venko74 » Сря 20 дек 2006 22:53

Колеги някой знае ли как се отпуска такова жило след като е откачено, за да може пак да се закачи,понеже се натяга само докрай

Потребителски аватар
ВИКИ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем със жило на съединителя

Мнениеот ВИКИ » Чет 21 дек 2006 10:31

Andro_098 написа:Здравейте, имам малко въпросче дали на поло 6n1 може да се монтира обикновенно жило на съединителя, защото бях на двама майстори и двамата казаха,че нестава и ремонта със саморегулиращо жило щял да ми струва 150 лева с работата. Как ви се струва цената :cry:

Оправих го!
Отидох при един майстор и му споделих за проблема.Той откачи жилото от вилката и наръка го опъна и събра няколко пъти.Първия път изпука както пукаше на педала и след това спя.Закачи го и ми каза да карам и че жилото ми е ново!
Седнах в колата и останах приятно изненадан,всико си беше ОК.

Потребителски аватар
Andro_098
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andro_098 » Сря 18 апр 2007 18:03

Оправих го преди доста време просто сега погледнах темата и си мислех че съм писал, но уви. Купих си саморегулиращо жило от ХЕД 91 за 60 лева на SACHS и съм страшно доволен проблемите изчезнаха !! вече към 3 000 КМ без проблем :wink:
поздрави!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”