Поло 6N1AER - студено не пали
- PK5044BA
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 6N1AER - студено не пали
и моя проблем се свежда до термо датчик или ламда сондата
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
В момента се боря с едно поло на което му отчита като грешка че не му работи ламбда сондата, а иначе си пали като снаряд и при -10 градуса. По скоро при вас е температурен датчик или проблем в помпата
Здравейте колеги, и аз имам проблем с паленето сутрин откакто навън е -17. Докато беше -10 градуса палеше нормално, а сега сякаш е замръзнал мотора и стартера. Напълно зареден акумулатор едвам завърта няколко пъти и това е края, след това го слагам на другата ми кола и пали без проблем. 
Моят проблем като че ли се реши. Смених свещи, кабели, палец и капачка на делкото. Вече втори ден пали нормално.
Аз имам абсолютно същия проблем и то само като е студена като запаля няма никакав проблем, махнах имобилаизера, сички филтри са сменени, кабели и свещи и бобина не е... От отговорите разбирам че или е Температурен датчик или Датчик на Хол??? Как наи добре мога да разбера и дали диагностиката ако е от тези датчици ще покаже?...
Махаш куплунга на бобината и между двата крайни пина е захранването за бобината. Между средния и (+) закачаш светодиод и гледаш импулсите от датчика на Хол (те управляват бобината).
Извади една свещ и докато върти погледни дали има искра.
Но преди всичко прегледай палеца и капачката на делкото.При мен бяха много зле и искрата е прескачала по цялата капачка (вътре беше всичко черно).
Извади една свещ и докато върти погледни дали има искра.
Но преди всичко прегледай палеца и капачката на делкото.При мен бяха много зле и искрата е прескачала по цялата капачка (вътре беше всичко черно).
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”