Какъв модел на Polo карате и какво е вашето мнение за него ?
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Re: Какъв модел на Polo карате и какво е вашето мнение за него ?
Поло 1.9D - AEF 1999г. Какво да Ви кажа...след ремонти на стойност над 5000 лева (страх ме е да смятам..може и да са повече) мога да кажа, че колата вече е наред с изключение на големия разход за тази малка и слаба кола.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поло1,4тди ПД 75кс супер резачка, харчи малко и е като всяка кола за поддръжка. Три цилиндрово е и има вибрации но са поносими и е икономично. Ако се чипоса е 90кс и направо не стъпва по асфалта. Добре, че го кара жената та е още по-икономично. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Така.Полото е 6N2, а двигателят 1.4 TDI. Колата е икономична и шумна, но динамиката й е отлична. При желание на задкормилното устройство и натискане на газта направо ме изумява всеки път, като усмивката от ухо до ухо е неизбежна всеки път. С две думи вълк в овча кожа 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Polo 2f GT най-здравата кола, която съм виждал. За 120 000 км освен консумативите( масло накладки) съм сменил 1 накраник, 1 носач (заради шарнира) и кабели със свещи.
-
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: 1W
Polo 86c 1.4 дизел, 1988г. купе. Изключително съм доволен от автомобила, здрав двигател, малко е слабичък но много икономичен. Е, все пак е 

Поло 6n2 1.4 tdi Имам го от две години и съм супер доволен.Колата е с чип и върви доста прилично.Не ми харесват скърцащите пластмаси по интериора ( колкото и да ги правя, пак скърцат
) и вибрациите на празен ход.Всичко друго е 6

- cuntar
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 1.6 98 г. 75 коня.
Много, съм доволен от него, бърза и икономична колица. Верно скърцат вратите ама.... 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
shisho-bakshisho написа:но като чета за АЕЕ и магнет марели направо ми настръхва косата. Засега това което чета в форума са мнения на хора които били чули за такива проблеми и моля моля ако има собственици на такива двигатели да споделят ако са имали конкретните проблеми които се споменават за тоя двигател благодаря.
Дроселова клапа капризна - вдига обороти , ръмжи , после спадат ааха да изгасне/Не се адаптира лесно.
На Поло то копма не е Магнети Марели а Божко. Марелито е при Голчовците/като при мен/. 2 съм го ял с адаптация и не вдява ни с Адиа ни с Ваг Ком. Клапа и Марели не се спогаждат.
1 път годишно чисти дроселовата клапа - спрей за карбуратори и парцал,пръскаш и с парцала чистиш гърловината и то около остта на клапата.Също така проверяваш за ръбче по гърловината там където опир клапата. Оглеждай си бобината за пукнатини - при влага прави въртели-гасне , прекъсва.
Проблемна е и маслена помпа , слабо налягане и такане на клапани на ПХ при загрля мотор.
Иначе отвреме навреме се качвам на 2F 1,3 AAV .Хем върви , хем не гори 6-7л/100 градско бензин. Никакви проблеми с дроселови клапи и тем подобни. Много здрава ходава част.
@Поло 1.9D - AEF 1999г. Какво да Ви кажа...след ремонти на стойност над 5000 лева
ти луд ли си бре ?? 5000 лв за такъв скраб? Ако бях на тове място моментално го разфасовах .
Аз за 3000 лв Големата Риба ти 5000 лв за ремонт .
-
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AEX 1997
Аз карам поло класик седан 97' 1.4 аех,от 3 години насам съм сменял само консумативи,всичко останало не е мръднало 

Карам поло99г,АЕЕ 1,6 75коня от месец.След смяна на термостата извън градско пак кара на ниски градуси/40-50/,имам и проблем със задните спирачки/казаха ми че е заминал регулатора за напрежение/.Иначе вози приятно.
Поло 1.4 75 коня 2000 година с мотор AUA. Имам колата от една година и постоянно прави проблеми.От доста време се колебая дали да не я дам за скраб или да продължавам да се охарчвам с нея.До тук четири цифрена сума за ремонти.Съжалявам че не си купих друга марка. Качеството на тези коли и по мнение на специалисти е много спаднало.
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
nosex написа:2F - КЕНЕФ!
Карах 2ф 1991, 1.05 HZ, вчера пак го припалих покарах в квартала е това е колата. Супер здрава, пъргава, лесна за подръжка с тази кола съм ходил на места на които никога не съм вярвал, че ще отида по гори, баири.
Страхотна кола е:)
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
Присъединявам се е и аз към 2Ф сектата! 

Моето пък е 6N 1997 1.4i 60h.p. С Газов инжекцион. И засега освен радост не ми е носил нищо друго

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”