vesssko95 написа:Най-вероятно ще се слага газ,а зимата ще я чакам по 10 минутки да загрее.С газ излиза 2 пъти по-евтино,което за мен си е +.
Ако ще я чакаш да загрява по 10 минути по-добре ползвай такси, ще ти излиза същите пари

vesssko95 написа:Най-вероятно ще се слага газ,а зимата ще я чакам по 10 минутки да загрее.С газ излиза 2 пъти по-евтино,което за мен си е +.
digo_pl написа:Чакай малко, какта палиш и тръгваш... аз без да разбирам много от коли, знам и съм сигурен, че всеки един нормален автомобил (ся за най-новите не знам) дори на топло е хубаво да изчакаш 1-2 мин да си качи маслото и да тръгнеш. А за зимата поне 4-5мин защото уплътнения и т.н. малко да се стоплят.
digo_pl написа:Чакай малко, какта палиш и тръгваш... аз без да разбирам много от коли, знам и съм сигурен, че всеки един нормален автомобил (ся за най-новите не знам) дори на топло е хубаво да изчакаш 1-2 мин да си качи маслото и да тръгнеш. А за зимата поне 4-5мин защото уплътнения и т.н. малко да се стоплят.
muns61 написа:digo_pl написа:Чакай малко, какта палиш и тръгваш... аз без да разбирам много от коли, знам и съм сигурен, че всеки един нормален автомобил (ся за най-новите не знам) дори на топло е хубаво да изчакаш 1-2 мин да си качи маслото и да тръгнеш. А за зимата поне 4-5мин защото уплътнения и т.н. малко да се стоплят.
http://www.youtube.com/watch?v=9TJBNsos ... ature=plcp
След паленето следва тръгване. Не чакам въобще да ми грее на място.
Погледни копчето, че е на положение газ. Свети бензина, но след завъртане на стартера пуска газта и светва диодчето на газ. Даже не е на средно положение, където пали на бенз и обръща на газ на 1500 - 1800 об/мин.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта