VW polo 1.3 1995г. Пали и след секунда угасва

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: VW polo 1.3 1995г. Пали и след секунда угасва

Мнениеот lion_heart002 » Вто 12 юни 2012 22:31

Ключа трябва да има чип! Ключ който е плосък,както той описва,няма как да има ампула,а на кой каквато кола са му набутали,такава си е купил! :screwy :screwy :screwy И каква е колата на баща ти,понеже тук говорим какви са ключовете за даден модел?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! mhihi

божоO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот божоO » Вто 12 юни 2012 22:46

Диагностиката установи че проблемът е в имобилайзера, който съм разбутал при смяната на жилото за съединителя. закачихме го наново и всичко се оправи НО задължително ми казаха да отида при алармаджия за да го демонтира (защото не изпълнява ролята си). Имало вероятност да създаде още проблеми. В ключа нямам никакви ампули!!! по темата която развивате за ключовете знам 2 места в моя квартал на който могат да ми направят ключ да изглежда за космическа совалка а да е за VW. :Mr Green Fun

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Вто 12 юни 2012 22:57

божоO написа:Диагностиката установи че проблемът е в имобилайзера

Да бе,ти се бъзикаш... mhihi Ключа може да се направи да изглежда както искаш,но оригиналния ключ е с пластмасова горна част,която не е плоска в средата.Плосък ключ с изрязана емблема на него през която се вижда от другата страна е ключа на голф 1 и голф 2-това е. А при теб някога някой,просто най-вероятно е извадил ампулата и я е лепнал на гривната,защото ел.магнитното поле е било слабо и колата не е палела.Поради ваденето на ампулата обаче пластмасата на ключа е станала на парчета и са ти нарязали обикновен ключ.Ама явно идва момент в и местенето на ампулата не помага и си иска СМЯНА!

божоO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот божоO » Сря 13 юни 2012 7:58

lion_heart002 написа:
божоO написа:Диагностиката установи че проблемът е в имобилайзера

Да бе,ти се бъзикаш... mhihi Ключа може да се направи да изглежда както искаш,но оригиналния ключ е с пластмасова горна част,която не е плоска в средата.Плосък ключ с изрязана емблема на него през която се вижда от другата страна е ключа на голф 1 и голф 2-това е. А при теб някога някой,просто най-вероятно е извадил ампулата и я е лепнал на гривната,защото ел.магнитното поле е било слабо и колата не е палела.Поради ваденето на ампулата обаче пластмасата на ключа е станала на парчета и са ти нарязали обикновен ключ.Ама явно идва момент в и местенето на ампулата не помага и си иска СМЯНА!

най-вероятно си прав но днес ще отстраня изцяло това устройство за да няма излишни главоболия относно ключа мисля да си направя един който да отваря навсякъде и да сложа централно заключване. Citroen Xantia 2.1 TD ако някой се е занимавал с ремонт ще съм му благодарен да ми пише . :077:

exalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот exalibur » Съб 16 юни 2012 0:20

lion_heart002 написа:Ключа трябва да има чип! Ключ който е плосък,както той описва,няма как да има ампула,а на кой каквато кола са му набутали,такава си е купил! :screwy :screwy :screwy И каква е колата на баща ти,понеже тук говорим какви са ключовете за даден модел?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! mhihi

Въпреки че отива към спама ще ти отговоря- Поло 6n 1995 1.3 ADX. Няма имобилайзери а само китайска аларма!!!

Потребителски аватар
hooligan_6683
Автомобил: Passat b6
Двигател: BWA

Мнениеот hooligan_6683 » Съб 16 юни 2012 0:44

exalibur написа:
lion_heart002 написа:Ключа трябва да има чип! Ключ който е плосък,както той описва,няма как да има ампула,а на кой каквато кола са му набутали,такава си е купил! :screwy :screwy :screwy И каква е колата на баща ти,понеже тук говорим какви са ключовете за даден модел?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! mhihi

Въпреки че отива към спама ще ти отговоря- Поло 6n 1995 1.3 ADX. Няма имобилайзери а само китайска аларма!!!

напротив има имобилайзер ;)

божоO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот божоO » Съб 16 юни 2012 10:01

hooligan_6683 написа:
exalibur написа:

напротив има имобилайзер ;)

има имобилайзер няма аларма !друг е въпроса този имобилайзер колко е качествен според мен е пълен боклук! (търся газова ако има някой да предлага :)

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пон 18 юни 2012 12:51

На мен отстраняването на заводския имобилайзер ми струва 100лв във Варна.

Потребителски аватар
d-_-b
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот d-_-b » Пон 18 юни 2012 17:16

Колеги за тоя имобилайзер да питам нещо може ли ?

На моето поло е имало обаче стария собственик го е "шунтирал" както той каза :lol:
и ми показа една джаджа с някви кабели скрита под шофьорската жабка.
Сега, два са ми въпросите:
Какво е "шунтирал" и мога ли да го махна изцяло тоя имобилайзер с целия панаир там под жабката ?
Не ми пречи просто е грозно scare
МЕРСИ

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”