поло 1.9д 96г AEF Шум от скоростната кутия???

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
analplanet
Автомобил:
Двигател:

Re: поло 1.9д 96г AEF Шум от скоростната кутия???

Мнениеот analplanet » Нед 16 сеп 2012 6:42

видях я тази кутия но нз дали щее същата?

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Нед 16 сеп 2012 7:58

А бе за 100лв незнам колко ще е читава!И от Перник и от Дупница те съветвам да си имаш едно на ум!
Аз бих 350км до Драгичево,то е точно до перник.
"Скоростите каза са перфектни бате"
Отивам,включвали перфектно.Е да ама кутията с натрошени уши за захващане....
Е аз какво да я правя такава???
Път 80-100лв как да не я вземеш кутия....
Кихнах още 300лв,и от цялата кутия ползвах 1 зъпчатка за да си оправя моята и взех и 1 лагер за 50лв.
За Дупница филма е друг,и нам не ги обичам мошениците долни но това е друга тема на разговор!

Кутия само лично!Аз тази за 300лв му казах докато не я отворим или няма да я взема...
Че стойки,че чалъми - тя си работи тя е супер... а всъшност кутията не става за директен мотаж,и няма какво да ми упорства!Тя не е в пълната си цялост!

Като ходиш да гледаш такава кутя DCH,DCX... се гледат няколко неща:
- гледаш вътре камбаната дали няма пукнато някъде по корпуса (знак за скъсани нитове в кутията и цепи корпуса)
-точиш маслото задължитено!!!(гледаш какво изпада и като се източи задължително бъркаш с пръст вътре и гледаш дали има месингови струшки)
-ако ти позволят сваляш малкия капак с гумена гарнитура и гледаш 5-тата скорост!
-И не на последно място гледаш кода на кутята (да не ти набутат бензинова кутия на цената на дизелова...бензиновите вървят 80-100лв! :Mr Green Fun )
Толкова от мен като съвети,кутия за 100лв ми е повече от съмнителна.Наскоро се хванах от мойте 2 половинки кутии да си сглобя 1 да си ми стои резерва и се оказа,че едното момче от София ми е набутал бензинова кутия-половинка.... (там не ме е яд,защото дадох само 40лв!)

Потребителски аватар
analplanet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот analplanet » Нед 16 сеп 2012 19:01

точно това имах напредвид щото колкото и да няма кво да я правиш примерно или пък да си назор се едни 200лв се взимат ама 100лв.може и да има нещо гнило!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”