Колеги дайте ми някакъв съвет че вече почна да се позатопля на вън а все още съм без прозорци. На копчетата за прозорците 12 волта имам само на кабела който е за лампичката на самите копчета. Проверих всички бушони само не знам релетата които имам дали може да е някое от тях. Нямам комфорт модул при бушоните. Кабелите които успях да видя се раздвояват единия сноп отива към модула с бушоните а другия заминава някъде зад парното посока пасажерската врата.
Не успях да намеря точна схема на бушоните. Колата е Поло вариант(комби) 98 ма година.
VW Polo 6N AEE 1996г. - не работещи ел. стъкла
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: VW Polo 6N AEE 1996г. - не работещи ел. стъкла
Съжалявам, че не съм писал решението.
Оказа се бушон, видимо здрав, но се оказа не работещ като хората. Сменихме го и проблема се реши.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
Оказа се бушон, видимо здрав, но се оказа не работещ като хората. Сменихме го и проблема се реши.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
- Lembrand
- Автомобил:
- Двигател:
Има раздвижване по моя въпрос зад модула с бушоните открих един скъсан кабел сега остава да разбера от коя букса се е скинал..
Колеги, явно отдавна не е писано по темата, та...
Имам поло 1.4 16v 2000 г. и е в изпълнение HIGH LINE с климатроник. От лятото моторчето на лявата врата ту работи, ту не работи. Искам да сменя целия панел с бутоните, ама не мога да му уцеля името, та как се казва този панел с бутоните на лявата врата и ако някой знае откъде да го взема ?
Имам поло 1.4 16v 2000 г. и е в изпълнение HIGH LINE с климатроник. От лятото моторчето на лявата врата ту работи, ту не работи. Искам да сменя целия панел с бутоните, ама не мога да му уцеля името, та как се казва този панел с бутоните на лявата врата и ако някой знае откъде да го взема ?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”